Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
illgner

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:56

___Samy___ írta: Igazabol varhato volt ezektol az erkezoktol, hogy a Barca harapni fog. A leedsbol erkezo gyerek az elso napjan mar a Real Madridrol beszelt, latszik, hogy az uj arcok mindent beleadnak. A teli atigazolasok is hasonloan erkeztek, ezzel a nyari pakkal gyakorlatilag kitoltak ezt a "mindent beleadok" fazist, illetve a kenyelmesedes es visszaeses elobukkanasat.

Igy most mar megint adott a kerdes, hogy meddig tart ki a lendulet es, hogy simalab mihez fog kezdeni, ha beut a baj. A tavalyi idenyben nem igazan tudtak a melybol visszamaszni, remeljuk ez iden is megmarad. Jelenleg jol pengetnek, de komoly meccset meg nem jatszottak.

Nekunk meg csak magunkkal kell foglalkozni, nyomast kell rajuk helyezni a gyozelemekkel, ha nem akarnak lemaradni. Ugy hamarabb osszeborulhat a kartyavar naluk. Viszont ha mi maradunk le az elejen, akkor nekik eleg nagy magabiztossagot adhat, ugy erzem.
A ligában lesz kb. 4 komoly ellenfelük, akkor már sokat mondtam, annyival erősebb a keretük a többieknél. A BL más történet, de ott megint csak elég pár jó meccs, és már ott vagy az elődöntőben.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:55

poronty írta:
KAG írta: Son emlékeim szerint JSZ-en is tud kavargatni.
Nyilván nem lenne olcsó és már nem is fiatal, de az egyik legjobb szélső jelenelg a piacon. És vele mentális problémák se lenneének.
EU-s papír jó kérdés...

Én Manét és Nkunkut hoztam volna, kb Mbappe után közvetlen.
Nkunku 12. emberként, Karimmal rotálva mehetett volna. Illetve, a szélen is el tudott volna játszani, ha úgy hozza a sors.
DE! Nálam Mane lett volna a jobboson. Tudom, ő sem tipik JSZ. Ráadásul a pool-ban is egyre inkább középen játszott (ha jól tudom).
De ahogy írtátok is, a piac szar. Jelenleg ebből lehet válogatni.
Jövőre sem lesz JSZ.
Uazt az Nkunku-t akarjak feltehetően majd hozni, csak a buyout clause által.
Son nincs a "piacon" és nincs EU-s útlevele. Mane-nak sincs EU-s útlevele. Nkunku nem véletlenül hosszabbított, a klub nem akarta elengedni, és ebbe Ő is belement, majd jövő nyáron lesz kivásárlási ára a hírek szerint, aztán válogathat a csapatok közül.

Basszameg, és minket ez mikor érdekelt, ha kellett valami?

Azok a régi szép idők...

BoomerOut :lol:
ZIDANE

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:54

illgner írta:
impossible írta: Diaby-ra leverkusen ből raprobalnek. Bőven jobb opció lenne akárki helyett a keretből oda.
Ő is balszélső

Mindkét lábával jól lő, egyáltalán nem esik kétségbe jobboson se sőt.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:54

illgner írta:
impossible írta: Diaby-ra leverkusen ből raprobalnek. Bőven jobb opció lenne akárki helyett a keretből oda.
Ő is balszélső
transfermarkt szerint 60-40%-ban játszik bal és jobboldalt is. lehet hogy elérhető legjobb opció lenne de én nem nézek bayer meccseket nem tudom mit tud

kövi nagy talent xavi simons / gakpo lesz akiket nagypénzért viszik majd.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:54

KAG írta: Son emlékeim szerint JSZ-en is tud kavargatni.
Nyilván nem lenne olcsó és már nem is fiatal, de az egyik legjobb szélső jelenelg a piacon. És vele mentális problémák se lenneének.
EU-s papír jó kérdés...

Nkunku 12. emberként, Karimmal rotálva mehetett volna. Illetve, a szélen is el tudott volna játszani, ha úgy hozza a sors.
DE! Nálam Mane lett volna a jobboson. Tudom, ő sem tipik JSZ. Ráadásul a pool-ban is egyre inkább középen játszott (ha jól tudom).
Jövőre sem lesz JSZ.
Son nincs a "piacon" és nincs EU-s útlevele. Mane-nak sincs EU-s útlevele. Nkunku nem véletlenül hosszabbított, a klub nem akarta elengedni, és ebbe Ő is belement, majd jövő nyáron lesz kivásárlási ára a hírek szerint, aztán válogathat a csapatok közül.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:53

illgner írta:
Ő is balszélső
És valverde jobbszélső, LV meg JHV?
ZIDANE

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:52

Ő is balszélső

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:51

ateeemadrid írta: Minimum egy RdT kéne, de Marianohoz képest biztos van vagy 300 név, aki előrelépés lehetne.
de ha ő nem is kell, mert sokba kerül
érthetetlen, hogy a sok ingyen igazolhatoból egyet sem hoztunk :(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:51

Igazabol varhato volt ezektol az erkezoktol, hogy a Barca harapni fog. A leedsbol erkezo gyerek az elso napjan mar a Real Madridrol beszelt, latszik, hogy az uj arcok mindent beleadnak. A teli atigazolasok is hasonloan erkeztek, ezzel a nyari pakkal gyakorlatilag kitoltak ezt a "mindent beleadok" fazist, illetve a kenyelmesedes es visszaeses elobukkanasat.

Igy most mar megint adott a kerdes, hogy meddig tart ki a lendulet es, hogy simalab mihez fog kezdeni, ha beut a baj. A tavalyi idenyben nem igazan tudtak a melybol visszamaszni, remeljuk ez iden is megmarad. Jelenleg jol pengetnek, de komoly meccset meg nem jatszottak.

Nekunk meg csak magunkkal kell foglalkozni, nyomast kell rajuk helyezni a gyozelemekkel, ha nem akarnak lemaradni. Ugy hamarabb osszeborulhat a kartyavar naluk. Viszont ha mi maradunk le az elejen, akkor nekik eleg nagy magabiztossagot adhat, ugy erzem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:49

Nem gondolom, hogy a hátvéd sorral olyan iszonyatos rosszul állnànk.
Kp az kevéske még így gála alkalmával is.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:48

Diaby-ra leverkusen ből raprobalnek. Bőven jobb opció lenne akárki helyett a keretből oda.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:47

Son emlékeim szerint JSZ-en is tud kavargatni.
EU-s papír jó kérdés...

Jövőre sem lesz JSZ.
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:45

Mindenhogy nevetsêges a vezetőség hozzáállása, nekivágunk egy történelmi hosszúságú szezonnak 2,5 támadóval...

Minimum egy RdT kéne, de Marianohoz képest biztos van vagy 300 név, aki előrelépés lehetne.

Na de neadjisten jön egy sérülés majd mehet a 4-6-0 felállás :sziv:

A Barca helyzete se jobb, ott meg csak a támadósor fasza, a többi sztem kevés. Persze a bajnokságban odaérhetnek.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:43

Ez egy nagyon gyenge ellenfél volt. Lényegében a liga leggyengébb csapata, 57 milliós keretértékkel.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:38

Nkunku sem az a tipikus jobbszélső. Nem nagyon van senki a piacon, akit el lehetne oda hozni, Viniéket meg nem mozdítják el a félmegoldásokért. Nagyon kellene valaki, de részben megértem, hogy miért nem igazol a klub. Muszáj lesz felnőni Rodrygonak, mert óriási bajban leszünk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:38

Yazid írta: Ugyan már mit csodálkoztok, ilyen foscsi csapatokat kifog tömni, ugyanaz a szint mint a bundás, ez egy dolog, de egy valladolidot megverni nem fogok hasra esni. De most mar minimum bl döntő esélyesek :lol:

Nagyon jól bevásároltak, ami aggasztó, nekünk van benz, vini és kifújt többi szóra se érdemes, fede meg nem jszélső.
Lewa, demb, raph, ansi, torres, ez abde. Mindegyik egy felhúzott idegbeteg duracell nyuszi, nekünk meg van rodry, asensio lv...
Nem arról van szó, hogy megverték a Valladolidot, hanem arról, hogy ő tudnak rotálni minden poszton, mi elől nem, ezért fáradtak lesznek a támadóink, ezért fáradtak lesznek, így pontokat fogunk bukni a himihumi csapatok ellen. Ők meg nem. Alapból mindkét csapat verné őket, de nálunk több terhelést kapnak majd a támadók, ezért többet is fognak hibázni. Bajnoki címhez ez bőven elég nekik. BLhez nyilván nem, bajnokságról volt szó.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:36

KAG írta: Son szerződésében amúgy nincs valami buy-out clause? :mrgreen:

Faszi óriásit dobna a csapat jobbosán.
ő meg mikor játszott jobbon? én csak balra meg csatárra emlékszem, ráadásul spurs sem adná és enm tudom van-e EU útlevele
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:35

Son szerződésében amúgy nincs valami buy-out clause? :mrgreen:

Faszi óriásit dobna a csapat jobbosán.
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:34

Yazid írta:de egy valladolidot megverni nem fogok hasra esni.
tavaly még ezeket se nagyon tudták. de jó is volt nézni a szenvedésüket. :D BL-be persze ki tudja mire lesz elég, sorsolástól is függ, orrnehéz eléggé ez a csapat (is), hátul meg a kp full átlag, nagyobb meccseken valszeg ki is fog jönni.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:32

Ugyan már mit csodálkoztok, ilyen foscsi csapatokat kifog tömni, ugyanaz a szint mint a bundás, ez egy dolog, de egy valladolidot megverni nem fogok hasra esni. De most mar minimum bl döntő esélyesek :lol:

Nagyon jól bevásároltak, ami aggasztó, nekünk van benz, vini és kifújt többi szóra se érdemes, fede meg nem jszélső.
Lewa, demb, raph, ansi, torres, ez abde. Mindegyik egy felhúzott idegbeteg duracell nyuszi, nekünk meg van rodry, asensio lv...

Vissza: