Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ebből a hosszú huzavonából nekem az alábbiak jöttek le:
1, Nem véletlen nem osztották ki a 9-es mezt. Anno azért kapta meg Mariano a 7-est, mert nem volt jobb, akinek adhatták volna. Ilyen alapon Joselu kapta volna meg idén. De tudják, hogy még jönni fog egy komolyabb csatár, mint Joselu. (ha már Joselu: nyilván tudta, hogy egy kieső csapatból jön, így várhatóan csak epizódszerepre lesz hivatott)
2, Mbappe nem véletlen jelezte nyilvánosan, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését. Ezzel sakkba állította a PSG-t. Vagy ingyen eladják a legnagyobb értéküket, vagy még idén elengedik pénzért. Ott a projekt megbukott, Messi elment, Neymar távozóban (bár Ő folyton sérült volt, amikor kellett volna...), Mbappe menne nagyon. Ebből nem lesz semmi, ezért akkor újat építenek.
3, Nekem R9 esete ugrott be. 2002-ben az Inter sem kívánta elengedni Ronaldot. Egész nyáron ment a huzavona. Aztán augusztus végén Ronaldo nyiltan hülyének nevezte az Inter vezérkarát, rögtön zöld lámpát is kapott. Hasonló a sztori, nem?
4, Nem véletlen az aranylabda bónusz körüli pletyka. A Realnak ezért éri meg elhozni Mbappe-t. Ha a francia fehérben aranylabdát nyer, akkor a Real nyilván tartolt az azt megelőző évben. Perezék nem hülyék, nem fognak olyanra pénzt osztani, hogy 30 gólt rúg. (persze, hogy lő annyit, ha vele lövetik majd a 11-eseket is), vagy hogy bajnok lesz a Real (nélküle is lehetünk bajnokok az egyre gyengülő La Liga-ban).
5, ...és ha már Perez. Az öregben azt csodálom a legjobban, hogyan tanul a saját hibáiból. Galaktico -> fiatal tehetségek
edzőkeringő -> 2-3 évente cserél csak (ne legyenek illúzióink, 10 éve Ancelotti egy ilyen szezon után repült volna, mint a győzelmi zászló)
Tavaly beszívta ezt az Mbappe dolgot, idén vagy bebiztosítja magát, vagy van egy emészhető B terve mint pl Goncalo Ramos, vagy Oshimien vagy valaki, akit el lehet adni, hogy majd mekkora sztárcsatár lesz egyszer...
1, Nem véletlen nem osztották ki a 9-es mezt. Anno azért kapta meg Mariano a 7-est, mert nem volt jobb, akinek adhatták volna. Ilyen alapon Joselu kapta volna meg idén. De tudják, hogy még jönni fog egy komolyabb csatár, mint Joselu. (ha már Joselu: nyilván tudta, hogy egy kieső csapatból jön, így várhatóan csak epizódszerepre lesz hivatott)
2, Mbappe nem véletlen jelezte nyilvánosan, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését. Ezzel sakkba állította a PSG-t. Vagy ingyen eladják a legnagyobb értéküket, vagy még idén elengedik pénzért. Ott a projekt megbukott, Messi elment, Neymar távozóban (bár Ő folyton sérült volt, amikor kellett volna...), Mbappe menne nagyon. Ebből nem lesz semmi, ezért akkor újat építenek.
3, Nekem R9 esete ugrott be. 2002-ben az Inter sem kívánta elengedni Ronaldot. Egész nyáron ment a huzavona. Aztán augusztus végén Ronaldo nyiltan hülyének nevezte az Inter vezérkarát, rögtön zöld lámpát is kapott. Hasonló a sztori, nem?
4, Nem véletlen az aranylabda bónusz körüli pletyka. A Realnak ezért éri meg elhozni Mbappe-t. Ha a francia fehérben aranylabdát nyer, akkor a Real nyilván tartolt az azt megelőző évben. Perezék nem hülyék, nem fognak olyanra pénzt osztani, hogy 30 gólt rúg. (persze, hogy lő annyit, ha vele lövetik majd a 11-eseket is), vagy hogy bajnok lesz a Real (nélküle is lehetünk bajnokok az egyre gyengülő La Liga-ban).
5, ...és ha már Perez. Az öregben azt csodálom a legjobban, hogyan tanul a saját hibáiból. Galaktico -> fiatal tehetségek
edzőkeringő -> 2-3 évente cserél csak (ne legyenek illúzióink, 10 éve Ancelotti egy ilyen szezon után repült volna, mint a győzelmi zászló)
Tavaly beszívta ezt az Mbappe dolgot, idén vagy bebiztosítja magát, vagy van egy emészhető B terve mint pl Goncalo Ramos, vagy Oshimien vagy valaki, akit el lehet adni, hogy majd mekkora sztárcsatár lesz egyszer...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azért akar addig maradni, mert lejáró szerződéssel jönne aláírási bónusszal...látva a psg teljesítményét, meg h Haaland a legesélyesebb az aranylabdára szerintem azonnal jönne ha tehetné. Mostanra felfogta, ha bármit aláír sosem szabadul onnan, ha lesz olyan hülye h mégis aláír akkor magára vessenTomidzsi írta: Ugyis alair 2025ig. Mert Ő 2024 nyaraig akar maradni parizsban.Tehat alair 2025ig es akkor jovo nyaron fogja eladni az arab sejk. Legalabbis igy gondolkodik sztem. Persze az arab sejk meg majd szepen hirtelen megsem engedi el 2024 nyaran hiszen 2025ig van szerzodese Az a kerdes mennyire bizik az arabban meg. Meg milyen sport projekt van az asztalon eppen....
Max. 200 misiert lehet elkene hozni. Abban legalabb valoszinu nincs alairasi penz. De ez a 250 misi ez nagyon meredek.
Mondjuk nekem nem szimpi Mbappe, inkabb Nkunkut hoztam volna.
hogyne lenne meredek 250 millio mikor jovore mindenkeppen lepne. persze jovore bonusz nagyobb meg meg kitudja de ha csak annyit nezunk hogy 250 millió az meredek. amugy meg jojjon mar iden.
masik, ha mar itt van akkor nem tudja megint megszopatni perezt
masik, ha mar itt van akkor nem tudja megint megszopatni perezt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2023. június 23., péntek 14:35-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
mitol lenne meredek, amkkor 18 evesen is 180 Met ert?Tomidzsi írta: Ugyis alair 2025ig. Mert Ő 2024 nyaraig akar maradni parizsban.Tehat alair 2025ig es akkor jovo nyaron fogja eladni az arab sejk. Legalabbis igy gondolkodik sztem. Persze az arab sejk meg majd szepen hirtelen megsem engedi el 2024 nyaran hiszen 2025ig van szerzodese Az a kerdes mennyire bizik az arabban meg. Meg milyen sport projekt van az asztalon eppen....
Max. 200 misiert lehet elkene hozni. Abban legalabb valoszinu nincs alairasi penz. De ez a 250 misi ez nagyon meredek.
Feltetelezekrol irsulz semmi tobbrol. Mbappe hivatalosan ertesitette oket, hogy a jovore lejaro egy ev hosszabbitasi opciot nem kivanja eletbe leptetni.
Nem hiaba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A PSG spoetprohektje idén dőlt be, tehát ezt én nem gondolom h megtörténne, amennyiben menni akar akkor nem fog hinni az arabnak. Kérdés h menni akar-e.Tomidzsi írta: Ugyis alair 2025ig. Mert Ő 2024 nyaraig akar maradni parizsban.Tehat alair 2025ig es akkor jovo nyaron fogja eladni az arab sejk. Legalabbis igy gondolkodik sztem. Persze az arab sejk meg majd szepen hirtelen megsem engedi el 2024 nyaran hiszen 2025ig van szerzodese Az a kerdes mennyire bizik az arabban meg. Meg milyen sport projekt van az asztalon eppen....
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vankodo írta: Az volt a terv, hogy Vini-Joselu-Rodry lesz jovore, Mbappe a b terv.
Mbappé lehet Joselu cseréje
én adom
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Elobb lesz Tucsi eladvacart írta:Azt írták a Chelsea egyszer jött már egy 120 milliós ajánlattal csak elutasítottákhehetheoriginal írta: Valverde a folyamat csodalkozo tekintetevel egyutt mehet is, angliaba daralni, meg eltűnni a kozepszerben
Jo lenne egy 70-80 koruli penzt leszakitani erte
Toni
Azt írták a Chelsea egyszer jött már egy 120 milliós ajánlattal csak elutasítottákhehetheoriginal írta: Valverde a folyamat csodalkozo tekintetevel egyutt mehet is, angliaba daralni, meg eltűnni a kozepszerben
Teljesen adom, legreálisabb forgatókönyvTomidzsi írta: Ugyis alair 2025ig. Mert Ő 2024 nyaraig akar maradni parizsban.Tehat alair 2025ig es akkor jovo nyaron fogja eladni az arab sejk. Legalabbis igy gondolkodik sztem. Persze az arab sejk meg majd szepen hirtelen megsem engedi el 2024 nyaran hiszen 2025ig van szerzodese Az a kerdes mennyire bizik az arabban meg. Meg milyen sport projekt van az asztalon eppen....
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ugyis alair 2025ig. Mert Ő 2024 nyaraig akar maradni parizsban.Tehat alair 2025ig es akkor jovo nyaron fogja eladni az arab sejk. Legalabbis igy gondolkodik sztem. Persze az arab sejk meg majd szepen hirtelen megsem engedi el 2024 nyaran hiszen 2025ig van szerzodese Az a kerdes mennyire bizik az arabban meg. Meg milyen sport projekt van az asztalon eppen....
Toni
- wZoLee7
ez meg a másik, pénzügyileg bőven jók vagyunk a stadion project mellett is, itt inkább az lesz a kérdés, hogy akarunk e fizetni, nem az hogy mennyit fogunk. Alkudozásba nem mennék bele, letenném amit kérnek és hoznám, utána meg rohadjanak meg Hakimiért kár, de Ő már ott marad valszeg, egyenes úton kétlem h eltudjuk hoznimiro. írta:Persze. Sokan hiszik azt,hogy ilyenkor a vasarlo klub leteszi az egesz lovet az asztalra. Evek alatt torjuk szepen vissza,ugyanugy ahogy nekunk is mas.wZoLee7 írta:
ne viccelj, miért kellene eladni? Ennyit ki tudunk gazdálkodni, ha szart sem nyert csapatoknak megy akkor nekünk is.
Amúgy sztem is. Sőt azóta leesett egy BL meg BL elődöntő. Plusz ezen kívül is jó pár kupa, bár az is igaz, hogy volt pár drágább igazolás is (Csuameni, most idén Bellingham), de pl ahogy nézem Camavinga csak 31-ért jött, Varane meg 40-ért ment, Odegaard meg 35-ért 2 éve. Szóval szerintem is meg kéne lennie annak a lóvénak.petiamadridista írta: En meg azt mondom 2 éve megvoot rá a 200 milka. Akkorbidén is megvan. Semmi olyan nem történt azóta amiért ne lenne meg.
Szóval megvesszük. Eladni meg mand elpasszoljuk Mendyt aztan csókolom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2023. június 23., péntek 12:23-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Valverde a folyamat csodalkozo tekintetevel egyutt mehet is, angliaba daralni, meg eltűnni a kozepszerben
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Persze. Sokan hiszik azt,hogy ilyenkor a vasarlo klub leteszi az egesz lovet az asztalra. Evek alatt torjuk szepen vissza,ugyanugy ahogy nekunk is mas.wZoLee7 írta:
ne viccelj, miért kellene eladni? Ennyit ki tudunk gazdálkodni, ha szart sem nyert csapatoknak megy akkor nekünk is.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
En meg azt mondom 2 éve megvoot rá a 200 milka. Akkorbidén is megvan. Semmi olyan nem történt azóta amiért ne lenne meg.
Kizartnak tartom.cart írta: Mondjuk ha jön Mbappe akkor eladás is biztos lesz. Valverdet írják esélyesnek.
Ha mar ilyen jofejek voltunk az arabokkal, hogy elengedtuk Benzemat, dobhatnanak 20-20 millat Ferlandert es Odriozolaert. Szerintem mindketten elmennenek lovet kapalni a sivatagba.
- wZoLee7
ne viccelj, miért kellene eladni? Ennyit ki tudunk gazdálkodni, ha szart sem nyert csapatoknak megy akkor nekünk is.cart írta: Mondjuk ha jön Mbappe akkor eladás is biztos lesz. Valverdet írják esélyesnek.
Mondjuk ha jön Mbappe akkor eladás is biztos lesz. Valverdet írják esélyesnek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
hát...
lehet mi is 4 6 0 ban állunk fel
lehet mi is 4 6 0 ban állunk fel
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ateeemadrid
Nekem mindegy, csak jöjjön. Onnantól kezdve sztem a legerősebb keret konkrétan a mienk lesz.
Ceba is official közben.
Kroos Modric Camavinga Tchouameni Ceballos Valverde Bellingham Ez azért rendesen köcsögség más csapatokkal szemben.
Pep hogy imádna ezzel valami jó kis 4 6 0 ás formációt, 99% possessionnel.
Ceba is official közben.
Kroos Modric Camavinga Tchouameni Ceballos Valverde Bellingham Ez azért rendesen köcsögség más csapatokkal szemben.
Pep hogy imádna ezzel valami jó kis 4 6 0 ás formációt, 99% possessionnel.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe