MesterhármasRealRaúl77 írta:Ezeken felül nem vetem meg a mulatós, lakodalmas vonulatot sem
Ez volt az egyetlen amit elviseltem,mikor a nagymamámmal néztem. Mama kedvence: Kaczor Feri
Ha már Gorillaz: 19-2000
Fifa 2002
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 19., péntek 21:41
MesterhármasRealRaúl77 írta:Ezeken felül nem vetem meg a mulatós, lakodalmas vonulatot sem
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 19., péntek 21:23
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 19., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 19., péntek 20:36
Pool-drukker? Ezt nem is tudtam.Pipita írta:Én is bírom a csajt. És Liverpool drukker.
A Cola című száma megvan?
első sort érdemes meghallgatni.
Újabb nem átlagos ízlésű ember. :-) Köszönöm a választ.RealRaúl77 írta:...
Nem azt mondom, hogy ezek közül nem lesz ajánlás egy sem, sőt biztos vagyok benne, hogy lesz olyan ajánlás, amire azt mondom, hogy na ezt szeressük. De szerintem túlnyomó részt olyanok lesznek, amiket nem igazán kedvelek.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 19., péntek 20:36
Nagy kedvencem a Kiss. Emberrel nem találkoztam még, aki komolyabban hallgatná őket.GT37 írta:Akkor mi az, ami neked bejön? Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. április 19., péntek 20:31
Én is bírom a csajt. És Liverpool drukker.Lana Del Rey - Dark Paradise
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 19., péntek 20:15
Akkor mi az, ami neked bejön? Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem. :-)RealRaúl77 írta:Nem tudom konkrétan. Nyilván sokban függ a társaságtól is. De a mai zenéket figyelve, amiket az emberek többsége kedvel, az nekem nem jön be. És ugye erre van, ilyen stílusokra, műfajokra van a legnagyobb esély. Szerintem.
Meggondolom még mindenképp.
Jó, ebben van egy Inc is.Tarsi88 írta:pont a legjobbat hagyod ki
Gorillaz - Feel Good Inc
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 19., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 19., péntek 20:09
Nem tudom konkrétan. Nyilván sokban függ a társaságtól is. De a mai zenéket figyelve, amiket az emberek többsége kedvel, az nekem nem jön be. És ugye erre van, ilyen stílusokra, műfajokra van a legnagyobb esély. Szerintem.GT37 írta:(Amúgy milyen zenék jönnének szerinted 70%-os valószínűséggel?)
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. április 19., péntek 20:04
pont a legjobbat hagyod kiGT37 írta:
Most jöttem rá amúgy, mennyi Feel Good című szám van.
1. Maduk - Feel Good
http://www.youtube.com/watch?v=BqTLJOnAcnc
2. Modestep - Feel Good
http://www.youtube.com/watch?v=3r26y--evIw
3. Roksonix - Feel Good
http://www.youtube.com/watch?v=otmstms447s
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 19., péntek 20:04
Kód:
1.messideco
2.tubatibi
3.Marci77
4.Nzedge
5.Tarsi88
6.GT
7.ferni
8.fiore
9.Munki
10.soadroli
11. Kercsó
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 19., péntek 20:00
Szerintem gyere, az eurobarçás zeneklubban is anno rengeteg stílusú zenét ismertünk meg így. (Amúgy milyen zenék jönnének szerinted 70%-os valószínűséggel?)RealRaúl77 írta:Én is így vagyok vele. Ráadásul emberrel nem találkoztam még, aki hasonló zenei ízléssel rendelkezne, mint én. Kivéve talán a húgomat A baj, az, hogy a mai zenét mondjuk 98%-ban ki nem állhatom, és a nagyátlag meg ugye ilyeneket szeret. Persze biztos, hogy beesik egy-két számomra is értékelhető, és tetsző album.
Szerintem is úgy lenne jó ez, hogy adott zenei stílushoz lenne egy-egy társaság, kör. De az meg sok, és kivitelezhetetlen.
Pedig nagyon szívesen jelentkeznék egy ilyenbe, de nem igazán vagyok kíváncsi azokra a zenékre, amik 70%-os valószínűséggel jönni fognak. Aztán lehet úgy leszek vele, hogy megpróbáljuk, belépek, és ha tényleg csak szenvedés lesz, akkor abbahagyom. Meddig lehet még jelentkezni?
Üdv! :-) (Biztos vagyok benne, hogy hosszabb életű lesz, elnézve a két oldal felhasználói közötti különbséget aktivitás terén.)soadroli írta:Messideco meg Remy is mutatta már az oldalt, végre regeltem. Üdv itt is
Remélem hosszabb életű lesz mint ami eb-n volt.
Amit csak akarsz.messideco írta:Én igen, sőt meg is akartalak kérni, hogy segíts be a dologba.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 19., péntek 19:59
Én is így vagyok vele. Ráadásul emberrel nem találkoztam még, aki hasonló zenei ízléssel rendelkezne, mint én. Kivéve talán a húgomat A baj, az, hogy a mai zenét mondjuk 98%-ban ki nem állhatom, és a nagyátlag meg ugye ilyeneket szeret. Persze biztos, hogy beesik egy-két számomra is értékelhető, és tetsző album.nmate írta:Úgy meg semmi értelme értékelni valamit, azért meg nem hinném, hogy megérné, hogy 10ből 6 albumra 1-est dobjak, mert más az ízlésvilágom.
Lehet én vagyok a fallosz, de szerintem egy zeneklub inkább csak hasonló zenei ízléssel rendelkező emberek között működne igazán. Szóval várok 1-2 etapot és ha elnyeri a tetszésemet megfontolom.
Sz'al, hajrá :-)
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 19., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. április 19., péntek 18:50
Messideco meg Remy is mutatta már az oldalt, végre regeltem. Üdv itt isMunki_ írta:Kód:
1.messideco 2.tubatibi 3.Marci77 4.Nzedge 5.Tarsi88 6.GT 7.ferni 8.fiore 9.Munki 10.soadroli
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. április 19., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. április 19., péntek 18:36
Kód:
1.messideco
2.tubatibi
3.Marci77
4.Nzedge
5.Tarsi88
6.GT
7.ferni
8.fiore
9.Munki
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 19., péntek 18:23
Ez csak természetes. (Kivéve, ha valami Fluor- vagy Justin Bieber-albumot akarsz majd ajánlani. )ferni írta:megnézzük, de tuti ajánlhatok, ugye?
HozzászólásSzerző: fiore » 2013. április 19., péntek 18:12
Kód:
1.messideco
2.tubatibi
3.Marci77
4.Nzedge
5.Tarsi88
6.GT
7.ferni
8.fiore
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. április 19., péntek 18:11
Kód: