Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
http://soccerreviews.com/news/why-the-b ... the-world/
Ehhez mit szóltok? Én részben egyet is értek vele. Minőségileg azért még mindig inkább a bedarálós foci jellemző rájuk, de azt is lassan elhagyják...
Ehhez mit szóltok? Én részben egyet is értek vele. Minőségileg azért még mindig inkább a bedarálós foci jellemző rájuk, de azt is lassan elhagyják...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
jó látni,hogy a hozzáértő emberek is szeretnének oda igazolni.
persze ez nem annyira meglepő,elvégre Sahin kilőtte magát Xabi mellől,szóval alapól kevesebben vagyunk oda.
Nem,nálam Modric nem oda való.
Balet jelen állás szerint úgy 55 millió euróra taksálják.Amennyiben a csapata nem jut be a legrangosabb európai kupába,úgy a távozás mellett döntene.
Voltak hírek egy bizonyos Fernando nevezetű,Brazil ifjoncról is.Na őt a Grémiobol simán hoznám.
Akáár csak Marcit,úgy őt is be lehetne fokozatosan építeni.Nem tehetségtelen a srác.
Kakáról leírtam a véleményen a topicjában.
Azt hiszem nagyon korrektül.
Van egy nagyon nagy Milanos cimborám,majd rákérdek nála Niangról.
persze ez nem annyira meglepő,elvégre Sahin kilőtte magát Xabi mellől,szóval alapól kevesebben vagyunk oda.
Nem,nálam Modric nem oda való.
Balet jelen állás szerint úgy 55 millió euróra taksálják.Amennyiben a csapata nem jut be a legrangosabb európai kupába,úgy a távozás mellett döntene.
Voltak hírek egy bizonyos Fernando nevezetű,Brazil ifjoncról is.Na őt a Grémiobol simán hoznám.
Akáár csak Marcit,úgy őt is be lehetne fokozatosan építeni.Nem tehetségtelen a srác.
Kakáról leírtam a véleményen a topicjában.
Azt hiszem nagyon korrektül.
Van egy nagyon nagy Milanos cimborám,majd rákérdek nála Niangról.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A barcelona ellen nem játszott rosszul,bár én az ilyen francia nyelvterületről érkezett gyereketől nem vagyok elájulva,meglegyinti őket a siker,aztán lesz akkora arcuk hogy nem fér be az öltözőbe :-) (tisztelet a kivételnek,persze)egyébként erre a niang gyerekre miért hajtunk annyira? annyira jó?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
egyébként erre a niang gyerekre miért hajtunk annyira? annyira jó?Realista24 írta:Az AS egyébként őket jelöli meg, mint lehetséges célpontok a repülős bulival kapcsolatban.
Pogba, Niang, Kondogbia, Matuidi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
San Jose nyilatkozata, hogy miért kaszabolta CR-t:
„Ha kizárólag a futballra koncentrálna, és nem más dolgokra, akkor nem csak a világ legjobb játékosa lenne, hanem több tiszteletet is kapna a pályán"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kaká nemet fog mondani mindenkinek még 2 évig, amikor is csak 1 év marad a szerződéséből. Akkor majd elmegy katarba még több pénzt keresni. Ennyi tud. Neki nagyon kényelmes a Real Madrid padját melegíteni évi 10 millióért. Itt-ott egy két kupa is leesik, be lehet írni a CV-be.
Ezért kell a Real Madrid oldalát megfogni a dolgoknak.pénzre nincs szükségük túlzottan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az AS egyébként őket jelöli meg, mint lehetséges célpontok a repülős bulival kapcsolatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elvileg Kaká nemet mondott a Flamengonak akik most a hirtelen jött sok pénz (adidas) miatt leigazolták volna.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Abbiza' ezt támogatom :Đ Igen csak fasza középpályánk lenne akkor,nem kellene nézni a herceg szerencsétlenkedését.Aki sztm padra,gyengébb csapatok ellen megfelelő lenne.Ha jönnének, Pogba-Ramires-Modric a voksom a belső hármasra. (és ez esetben Sami is takarodhat ahova akar) :-* :karaj: jó ez a karaj smile.
Bale meg fejlődött vagy sem,maradjon csak angliába,akkor inkább Götze de még Isco is,ha már Neymar tárgytalan.Ahogy Cavani se kell,ilyen 60-70 milliokert,csakúgy mint Bale.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ___Samy___
sztem vidalt még mindig könnyebben sikerülne elboltolni, mint pogbát, bár most nagyobb szükség lenne egy olyan stílusú játékosra, mint ő
gondolni kell majd arra is, ha xabi alonso kiöregszik, vagy lelép
higut meg egy kis zsebpénzt küldeni kell nekik vmelyik arcért, és az évtized üzlete
gondolni kell majd arra is, ha xabi alonso kiöregszik, vagy lelép
higut meg egy kis zsebpénzt küldeni kell nekik vmelyik arcért, és az évtized üzlete
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pogba nagyon fasza lenne, de én legmerészebb álmomban sem gondolnám, hogy értelmes áron tudunk igazolni a Juvétól. (bár ez Ramiresre is igaz )
Higuainra egy az egyben tuti nem cserélik el.
Ha jönnének, Pogba-Ramires-Modric a voksom a belső hármasra. (és ez esetben Sami is takarodhat ahova akar) jó ez a karaj smile.
Higuainra egy az egyben tuti nem cserélik el.
Ha jönnének, Pogba-Ramires-Modric a voksom a belső hármasra. (és ez esetben Sami is takarodhat ahova akar) jó ez a karaj smile.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nah Pogbát jöhet is,mellé ott lenne még Sami mester oszt'csókolom!Egyes hírek szerint Perez magángépet küldött Olaszországba(Verona), hogy egy ott futballozó francia játékos édesapját elhozza Madridba tárgyalni,
a hírek szerint Pogba a Juventusból vagy Niang a Milanból lehet szó, akit Varane ajánlott a vezetőség felé.
Cavani helyett pedig inkább Agüero!
Higuaín ér annyitRealRaúl77 írta:15-20-ért esetleg.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Amennyiben Mou elmegy Monacoba akkor forog fenn a bokalefosás esete
Ancelottit ne.
Ancelottit ne.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Akkor inkább maradjon Mou...04.15 hétfő, 08:55 - A Mourinho-saga
A katalán Sport szerint, miután Pérez megegyezett Carlo Ancelottival arról, hogy a következő szezonban ő fogja irányítani a Királyi Gárdát, az olasz mester zöld utat adott Cavani leigazolására. A Sport szerint “gyakorlatilag lezárt” üzletről van szó. Ezzel szemben más források arról számolnak be, hogy Mourinho döntött, és marad jövőre is, valamint elképzelhető, hogy kitölti szerződését.
Szerintem Ancelottival nem lennénk előrébb. Nem sok fejlődés lenne, talán csak annyi, hogy a kp rendbe lenne szedve rendesen, de nem játszanánk olyan focit, amire itt a többség, köztük én is vágyom.
Én Cavanit sem hoznám, semmiképp. Főleg nem 60akárhány millióért. 15-20-ért esetleg.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Katalánék ma is nagyon tájékozottakTegnap a Chelsea szurkolók kiraktak egy drapériát, hogy Mou gyere haza.
hehe meg eladná a gólvágó argentint.A katalán Sport szerint, miután Pérez megegyezett Carlo Ancelottival arról, hogy a következő szezonban ő fogja irányítani a Királyi Gárdát, az olasz mester zöld utat adott Cavani leigazolására. A Sport szerint “gyakorlatilag lezárt” üzletről van szó. Ezzel szemben más források arról számolnak be, hogy Mourinho döntött, és marad jövőre is, valamint elképzelhető, hogy kitölti szerződését.
:Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
psg-ből nem igazolunk sztem.
lucas kirobbanthatatlan, ő csak akkor, ha ő maga akar váltani.
verrattira a juvénak fáj nagyon a foga.
pénzre nincs szükségük túlzottan
pogba for higuain én azt mondom. és a juve örülhet a semminek
lucas kirobbanthatatlan, ő csak akkor, ha ő maga akar váltani.
verrattira a juvénak fáj nagyon a foga.
pénzre nincs szükségük túlzottan
pogba for higuain én azt mondom. és a juve örülhet a semminek
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekem mindegy, valakit hozni kell. én a psg-s arcot is elnézném. matuidi vagy mi a neve. pattogtak le róla a barcás törpök.
Tegnap a Chelsea szurkolók kiraktak egy drapériát, hogy Mou gyere haza.
Plusz azt olvastam, hogy a felesége Londonba akar menni.
Plusz azt olvastam, hogy a felesége Londonba akar menni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Casso 2013. április 15., hétfő 9:21-kor.