Immáron keményen csapom kifelé a legordenárébb pletykákat is.Realista24 írta:Mindenki megkapja a sült kacsáját. Ugye maestro?
Kommentáld a híreket
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Táptalaj R24-nek
Mindenki megkapja a sült kacsáját. Ugye maestro?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyikőjüket sem szeretném itt látni. AVB szerintem egy gyenge karakter, Bale-t meg nem szeretném itt látni, nem ilyen stílusú játékosokat szeretnék látni a jövőben.A Sunday People állítása szerint a királyi gárdának mintegy 60 millió eurót kellene mozgosítani ahhoz, hogy a walesi szélsőt, illetve a Mourinho utódnak kikiálltott fiatal portugál edzőt a spanyol fővárosba csábítsák. Minderre viszont csak úgy van esély, ha José Mourinho úgy dönt, hogy távozik a csapattól.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Kommentáld a híreket
Táptalaj R24-nek
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)