BBarni írta:Ezt kifejtenéd?(abból nagyjából 5ezer vandál fővárosi parasztot - ők az igazi parasztok)
Ez olyan tv2 trutkó híradóból tájékozódó véleménynek tűnik...
ööö,az az a bészbózsapkás csávó?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 5., szerda 20:19
BBarni írta:Ezt kifejtenéd?(abból nagyjából 5ezer vandál fővárosi parasztot - ők az igazi parasztok)
Ez olyan tv2 trutkó híradóból tájékozódó véleménynek tűnik...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 20:17
Ezt kifejtenéd?(abból nagyjából 5ezer vandál fővárosi parasztot - ők az igazi parasztok)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2014. február 5., szerda 20:01
Ha te az értékes adóforintjaidat ennyire félted, akkor nem lehetsz valami boldog ember...Kerlon írta:írd már le, hogyha nem az értékes adó forintjainkból épül, akkor szerinted miből.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 16:55
Szerintem nagy erősítés lesz!Az NK Zagrebtől sajtóhírek szerint 1,2 millió euróért vette meg a brémai klub, a bekk azonnal megkapta a korábbi húzóember és közönségkedvenc Naldo mezszámát, akinek az utódjául szánták. Nem sokkal később be is mutatkozhatott a Bundesligában, csereként egy félidőt kapott a Bayern München elleni 1-6 alkalmával.
A rá következő héten már kezdő volt a Mönchengladbach ellen, Thomas Schaaf vezetőedző pedig meg is dicsérte teljesítménye, főleg egy komoly mentése miatt. Még két találkozó jutott neki a tavalyi idényben kezdőként, aztán jött az edzőváltás, ami ártott a helyzetének.
A hírek szerint elég gyenge állapotban tért vissza Brémába a nyári szabadságról, egy edzőmeccsen pedig alaposan leszerepelt jobbhátvédként, Robin Dutt, az új szakvezető pedig nem sokat vacakolt, azonnal leküldte a második csapathoz, és ott is játszott egész ősszel, a negyedik vonalban.
– Hatalmas csalódás volt számomra az edző döntése. Felért egy sokkal. Azt mondta, nem vagyok száz százalékos állapotban, ezt el kell fogadnom. Néhány hete még a válogatottnál együtt készültem Olic, Modric és Mandzukic társaságában, most pedig nagyon nehéz helyzetbe kerültem – mondta Pavlovic, aki korosztályos szinten előbb Boszniát, majd Horvátországot képviselte.
Ez sajnos egyedül nem nagy összeg!Mondjatok még egy szponzort aki kb ennyivel vagy többel támogatja a Fradit, nem nagyon fogtok tudni!(A Groupama adja a jelenlegi szponzorok közül a legtöbbet, de meg sem közelíti ezt az összeget)A Szerencsejáték 250 milliós szponzori szerződése szerinted honnan jött?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 15:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 5., szerda 15:08
Hát jó, én örülök neki, ha beválik. Kéne egy fasza csatár a csapatba, aztán jöhetne is a bajnoki cím.BBarni írta:
Besic a Hamburg 2-ből jött és az mb1 legjobb védője(játékosa)!
Meg azért ne már, hogy így látatlanban kijelentsük, hogy tucatjátékos...előtte 70 horvát elsőosztályú meccse volt, már volt horvát felnőtt válogatott kerettag is!Gondolom nem a két szeméért!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 15:03
Fél év kölcsön, ha jól tudom opcióval szereztük meg!Mateo Pavlovic a Dinamo Zagreb csapatában nevelkedett, de profi pályafutását az NK Zagrebben kezdte meg. Jó teljesítményének köszönhetően 2013-ban a Werder Bremen szerződtette – igaz, a Bayern München, a Stuttgart, valamint a Zenit is figyelte játékát -, aminek köszönhetően a Bundesligában is be tudott mutatkozni.
A 196 cm magas Pavlovic az U17-es korosztályban még a bosnyák, de azt követően az U19-es, az U20-as, valamint az U21-esek között már a horvát színeket képviselte a válogatottban.
Besic a Hamburg 2-ből jött és az mb1 legjobb védője(játékosa)!És ez tényleg előrelépés? Ez megoldás? Értem én, hogy az MB1 annyit ér, mint egy használt rágó, de azért na... ezek a tuatjátékosok (magyar szinten) egyáltalán nem jók semmire. Vagy csak szerintem?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 5., szerda 15:02
És ez tényleg előrelépés? Ez megoldás? Értem én, hogy az MB1 annyit ér, mint egy használt rágó, de azért na... ezek a tuatjátékosok (magyar szinten) egyáltalán nem jók semmire. Vagy csak szerintem?'shutterisland írta:a regionalligás csapatban tolja, ami azt hiszem, német negyedosztály, viszont tavaly sokszor ott volt a padon a bundesligában.
23 éves, középhátvéd, gondolom doll kérésére jött.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 5., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 5., szerda 14:50
Valaki tud valamit a gyerekről?FTC: Mateo Pavlovicot fél évre kölcsönvette klubunk a Werder Brementől.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 5., szerda 14:42
A Szerencsejáték 250 milliós szponzori szerződése szerinted honnan jött?BBarni írta:Ezt mindenki úgy írja mintha valami hatalmas pénzek jönnének, közben meg...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 12:40
és kibeszélt most a rég múltról? Én a jelenről és a Kubatov korszakról beszélek. Hihetetlen bmeg... Még a végén kiderül, hogy a Fradi az államkincstárba termel.El Sie7e írta:a többség szerint a fradi mindig is állami csapat volt. de ez nem változtat azon a tényen, hogy teljesen értelmetlen felvetés, hogy akár a másodosztályban is játszhatna a fardi. soha nem estek ki a pályán elért eredmény alapján. sohaennyire ismered a csapatod múltját? hol volt Kubatov mikor a Fradit kizárták sehol... Kubatov 2011 óta elnök, azóta szépen csurognak befelé az állami pénzek
Kíváncsi lennék, hogy miből tudná a Fradi finanszírozni a nyugati edzőjüket, meg a "nagy" sztárokat. Amikor előtte meg az angoloktól kukáztak évekig.Ezt mindenki úgy írja mintha valami hatalmas pénzek jönnének, közben meg...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 5., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. február 4., kedd 23:05
a többség szerint a fradi mindig is állami csapat volt. de ez nem változtat azon a tényen, hogy teljesen értelmetlen felvetés, hogy akár a másodosztályban is játszhatna a fardi. soha nem estek ki a pályán elért eredmény alapján. sohaennyire ismered a csapatod múltját? hol volt Kubatov mikor a Fradit kizárták sehol... Kubatov 2011 óta elnök, azóta szépen csurognak befelé az állami pénzek
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 4., kedd 23:03
Visszamenőleg meg bőven meg lehetne keresni, hogy hol is tarthatnánk ha nem szopattak volna folyamatosan fentről...Talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy a Fradi a másodban szórakozna vagy lejebb, hanem lenne az állami befolyás.
Már nem azért Géci, de nem te mondtad, hogy leszarod/nem nézed/lenézed a magyar focit?Ahhoz képest elég sok magyar focis témában van határozott véleményed!Amennyire derengenek nekem dolgok, volt valami olyasmi, hogy baromira el volt adósodva a fradi (talán ekkor lettek lerakva másodba).
Ilyen nem történt, most decemberben vállalta el az állam 6(?) budapesti csapat adósságát!Köztük a Fradiért is igen!és adott nekik x összeget, hogy rendezzék az adóságokat.
Ami tény, hogy ennél jóval többször szopattak meg minket felülről..Ami tény, hogy az álam rengeteget segit, segitett nekik...
Ezt mindenki úgy írja mintha valami hatalmas pénzek jönnének, közben meg...Kubatov 2011 óta elnök, azóta szépen csurognak befelé az állami pénzek
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 4., kedd 23:00
ennyire ismered a csapatod múltját? hol volt Kubatov mikor a Fradit kizárták sehol... Kubatov 2011 óta elnök, azóta szépen csurognak befelé az állami pénzekEl Sie7e írta:Talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy a Fradi a másodban szórakozna vagy lejebb, hanem lenne az állami befolyás.
a rohadt nagy állami befolyás miatt zártak ki minket jogtalanul, igaz
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. február 4., kedd 22:52
ennyit arról, hogy jogtalan volt-e a kizárásA zöld-fehér klub így jogerősen megnyerte a Magyar Labdarúgó Szövetség elleni pert, melyet az NB I-es induláshoz szükséges licencengedély megvonása miatt indított. A döntés egyben azt is jelenti, a labdarúgó szövetség jogtalanul vonta meg a licencet a Ferencvárostól.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 4., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. február 4., kedd 22:42
Talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy a Fradi a másodban szórakozna vagy lejebb, hanem lenne az állami befolyás.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem