Bundesliga
Re: Bundesliga
Már leigazolta a Dortmund a fiatal Gintert, aki egyébként már Világbajnoknak mondhatja magát, igaz játékperc nélkül. Subotic, Sokratis, Hummels, Ginter a mostani hadrend hátul. Lehet ezzel az igazolással már Hummelst pótolták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Valószínűleg a srácnál is alapvetően a PL lenne az elsődleges opció, pontosabban a City-Chelsea-MU hármasból valamelyik. A MU-nak úgy kellene, mint egy kulacs víz a sivatagban. De ha az angolok mégse tudják vinni, simán bejöhet a Bayern.wxyz írta:Biztos vagyok benne, hogy nem fog eligazolni Münchenbe. Ha el is igazol külföldre fog szerintem
Biztos vagyok benne, hogy nem fog eligazolni Münchenbe. Ha el is igazol külföldre fog szerintem
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Reus egyébként messze a legjobb a mostani német generációból szerintem. Kicsit sérülékeny, remélem ez nem lesz komolyabb a jövőben. Azért irónikus, hogy grószkrajc világbajnok, ő meg nem.
Hummels meg top5 khv nálam, ha mindene rendben van, akkor nagy tanár. De van egy érzésem mikor látom játszani, hogy szinte féltem minden lépésekor, nehogy lesérüljön.
Hummels meg top5 khv nálam, ha mindene rendben van, akkor nagy tanár. De van egy érzésem mikor látom játszani, hogy szinte féltem minden lépésekor, nehogy lesérüljön.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Persze, tudom, de amikor a BVB oda-vissza copatta a bajorokat és nyert 2 bajnokságot, még Götze is úgy volt vele, hogy esze ágában sincs a bajnoktól a másodikhoz menni, csak aztán fordult a kocka. Reus is hiába echte dortmundi, ha folyamatosan a bajorok mögött lesznek, előbb-utóbb váltani fog. Nálunk-pláne James érkezésével-már nem téma, a Barca is megvan elől, szóval, vagy Angliába megy(City,Chelsea,MU), vagy a bajorok. Trófeákat azért nyilván nyerni akar dögivel. Plusz ha még lesz rajta a válogatott felől is némi nyomás, el fog menni a bajorokhoz.wxyz írta:Torjack azért Gotze és Reus között van különbség. Götze bajor, München mellett született és sosem volt Dortmund szurkoló. Ezzel szemben Reus született dortmundi.
Mondjuk nekem tökmindegy hogy hol játszik, csak majd 2 év múlva a párizsi EB döntő után mutassa a fukkot
Torjack azért Gotze és Reus között van különbség. Götze bajor, München mellett született és sosem volt Dortmund szurkoló. Ezzel szemben Reus született dortmundi.
- torjack
Götzéről se gondolta anno senki. Aztán meg tudjuk mi történt. Van az a pénz, amiért Reus is felfedezi magában az ősbajort.wxyz írta:Ha ő Bayernes akarna lenni már ott lenne 2 éve. Nem fog odaigazolni
Ha valamelyik pénzes angol nem viszi el hamarabb, simán Ribéry utód lesz.
Azt csinálják, amit kell. A Bayern egy nyereség-és trófeaorientált társaság. Lehet utánuk csinálni. Mi is simán lerabolnánk a Barcát, meg az aktuális BL-helyezetteket, ha tudnánk. Amúgy meg mindig kettőn áll a vásár. 3 éve vitték volna Vidalt is, a Leverkusennél meg azt mondták, hogy a bajoroknak nem fogják eladni. Így lett belőle Juve biznisz 11.5 misiért. Mi meg inkább a féléves sérülésből lábadozó Sahint hoztuk elUndorító amit művel ez a klub évek óta. Leigazolja a potenciális riválisok kulcsjátékosait...állandó jelleggel. Hányok tőlük...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Az oké, hogy a Bayern oda-vissza veri a mezőnyt, de szerintem a BL-be bármi lehet majd.ikarus93 írta: Csak ott látok reális esélyt a Dortmundnak. A BL-be is a legjobb 8 ha összejön sikeres szezonnak mondható lesz a jövő év.
Nagyon kiegyensúlyozott lesz ez a szezon szerintem. Ha Reus marad a Dortmundba, akkor simán odaérhetnek ők is. Ha nem, akkor már nehezebben.
Hummels-Reus páros nélkül baromi nehéz lesz, de szerintem Klopp megtudja oldani. Ramos húzni fogja a csapatot, mint ahogy azt a Herthába is tette, és szerintem Immobile sem fog szégyent vallani. Lewandowski szintjét simán elfogja érni.
Kérdés, hogy Hummels helyére jön-e valaki, vagy megoldják házon belül.
Illetve a középpályát nem érzem stabilnak.
Egyébként ikarus, én rohadtul bírom a Dortmundot, de házon belül annyira nem vagyok képbe, meg minden meccset sem láttam, szóval tőled kérdezném. Aubameyang miért kapott tavaly olyan kevés lehetőséget? Kloppnál alap elvárás a sok futás, nála ez megvan. Jól tud ritmust váltani, tehát szerintem simán mehetne ki szélre, mert benne van a váratlan.
Itt van, csak új névvel regisztrált, mint egy friss madridista.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Reustol majd szépen megkérdezik, hogy szeretne e válogatott lenni. Aztán done deal.
Ha mar Bayern, Mia San Mia eltűnt a Bl döntő óta
Ha mar Bayern, Mia San Mia eltűnt a Bl döntő óta
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Tényleg a BM a 2014-2015-ös Bundesliga szezonba hány ponttal fog menni a 2.elött a végén?
Én 10-et saccolok.
A BVB-nek remélem sikerül megnyerni a Német kupát. :Đ
Csak ott látok reális esélyt a Dortmundnak. A BL-be is a legjobb 8 ha összejön sikeres szezonnak mondható lesz a jövő év.
Én 10-et saccolok.
A BVB-nek remélem sikerül megnyerni a Német kupát. :Đ
Csak ott látok reális esélyt a Dortmundnak. A BL-be is a legjobb 8 ha összejön sikeres szezonnak mondható lesz a jövő év.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Ha ő Bayernes akarna lenni már ott lenne 2 éve. Nem fog odaigazolni
- ziro4vr
szerintem ha úgy adódik és a bm le tudná pattintani az öregedő riberyt, simán odamenne, pláne ha Hummels is dobbant közben, Gündogan ki tudja..Géci írta:Hát ha tényleg megveszi a BM akkor az iszonyat szánalmas lenne. Még szerencse, hogy van annyi a srácban, hogy nem megy oda...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát ha tényleg megveszi a BM akkor az iszonyat szánalmas lenne. Még szerencse, hogy van annyi a srácban, hogy nem megy oda...
- ziro4vr
az ő szemszögükből simán érthető amúgy, meg korábban az is belejátszott, hogy nagy klasszisok azért nem igazán mentek oda külföldről..de most már nem ez a helyzet...mindenesetre legalább a dortmundot hagynák békén, a többi nem számít igazábólJester írta:Kerlon írta:Reust. fosnak a kis aljadékok, hogy a Dortmund feltámadhat
Undorító amit művel ez a klub évek óta. Leigazolja a potenciális riválisok kulcsjátékosait...állandó jelleggel. Hányok tőlük...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Kerlon írta:Reust. fosnak a kis aljadékok, hogy a Dortmund feltámadhat
Undorító amit művel ez a klub évek óta. Leigazolja a potenciális riválisok kulcsjátékosait...állandó jelleggel. Hányok tőlük...
- ziro4vr
Simán kinézem belőlük, hogy a lassacskán kiöregedő Robben, Ribery, Dante hármast egy Reus, Draxler, Hummels trióval pótolnák Sőt, még ha Gündogan is visszatér majd.. Egyébként úgy tudom Reusra rárepültek már, de akkor kikosarazta őket és Dortmundba ment.
Cuadrado meg Benatia akikre hajtanak most azt csiripelik a madarak.
Cuadrado meg Benatia akikre hajtanak most azt csiripelik a madarak.
Nem illik.
Na kit nézett ki magának a Bayern? Na kit?
Reust. fosnak a kis aljadékok, hogy a Dortmund feltámadhat
Reust. fosnak a kis aljadékok, hogy a Dortmund feltámadhat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Valoban meglepo, foleg annak tudatabank, hogy az egyik legnagyobb eselyesek az EB gyozelemre.
Elég fiatalon döntött így, de ő tudja. Igazából teljesen elfogadható döntés.
K
K