Érdekes adat, de lesz.rom hogy mi történik a francia válogatottban, amíg nálunk jól játszik.Anis írta: "Benzema 1217 perce nem lőtt gólt nemzeti csapatában"
Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Tudom, hogy a komplett csapat legtöbbször minősíthetetlen, de egy csatár dolga a gólszerzés. Lehet hogy nem játszik ott konkrét csatárként, mert van egy Giroud is, de akkor is támadó szellemű játékos.
"Benzema 1217 perce nem lőtt gólt nemzeti csapatában"
"Benzema 1217 perce nem lőtt gólt nemzeti csapatában"
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elment Pipita, akit az utolsó másfél évben masszívan fütyültek, addig Karimra hegyezték az elégedetlenek. Most ő maradt egyedül, így rá köpködik a nachost.Kifütyülték a mai meccsen is. 2 gólpasszt is adott (amik nem voltak akármilyenek). Ezeknek semmi nem elég?
Két év és CR is erre a sorsra jut, ha Bale beválik.
Hálátlan gyíkok ezek, meg sem érdemlik, hogy ilyen csapatuk legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kifütyülték a mai meccsen is. 2 gólpasszt is adott (amik nem voltak akármilyenek). Ezeknek semmi nem elég?
But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lassan indítom a fb petíciót, hogy vágassa le a haját. Már csak egy kétévesre való mez kell
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
But he is a good boy...
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
http://www.youtube.com/watch?annotation ... WG33M8aGTE
Csoda, hogy nem Ronaldohoz szaladt a srác.
Isco nem adta.
Csoda, hogy nem Ronaldohoz szaladt a srác.
Isco nem adta.
- ___Samy___
ahhoz képest, hogy még ő sem érzett rá teljesen erre a szisztémára, elég szép százalékban használja ki a helyzeteit
így tovább töki
így tovább töki
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ez eddig 2/2, ráadásul olyan 2 góllal, amelyek pontokról döntöttek. Cé párszor későn tette neki a labdát, illetve még mindig sokszor volt lesen, de alakulni fog még ez.
Hajadtól szabadulj meg főnök!
Hajadtól szabadulj meg főnök!
Aligha, mindig is csinálta ezt. Ahogy jelentkezni is sokszor szokott. A Lyonban volt rohadt jó gólja így, a 16osnál állt a védővel, mutatta hátra, hogy tegyé.k ki labdát szélre, ezt látva a cédője elkezdett szélre kifutni, ő meg ott maradt tök egyedül, kapta a passzt, gól...Azért amikor kézzel mutatja, hova kéri a labdát (mint a gól előtt is), mindig elmosolyodom, ezt százas, hogy egy-két évvel ezelőtt Pipitától tanulta el, egyébként nagyon helyesen
Egyébként kicsit sok volt a lesrefutás valóban, de neki és a csapatnak is szoknia kell ezek szerint ezt, úgy néz ki kicsit más jellegű játékot fog nyomni. 1-2 esetben tényleg komolytalan mondjuk, hogy mire gondol, mikor lazán 3 méteres lesen kezd el helyezkedni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennyi. Karimnak meg hoznia kell az eddigi legjobb évét, minden adott eddig hozzá. És engem az sem érdekel, ha nem rúg 32 gólt, mint két éve. Hanem az érdekel, hogy lehessen rá is számítani, és segíteni tudja a csapatot amikor arra igazán szükség van. Ideje felnőni a feladathoz az új csapattal együtt.ON: azt meg nem értem, miért kell foglalkozni a sok tudatlannal. Karim jó irányba halad, ez a fontos, mindenkit, aki mást lát bele, le lehet sz@rni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
borzasztó gyenge csapat volt az, maradjunk annyiban.bezzeg amikor lőtte a bajnokságeldöntő gólokat... Ruud fejében is ez lehetett, hogy hülye falábú, amikor felmutatta a mezét a Bernabeunak...
nálam a lyon elleni kapufa maradt csak meg belőle, hálistennek múlt idő végleg.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
bezzeg amikor lőtte a bajnokságeldöntő gólokat... Ruud fejében is ez lehetett, hogy hülye falábú, amikor felmutatta a mezét a Bernabeunak...hehe írta:kedvenc falábú csatáruk?
ON: azt meg nem értem, miért kell foglalkozni a sok tudatlannal. Karim jó irányba halad, ez a fontos, mindenkit, aki mást lát bele, le lehet sz@rni
- hehe
sok idióta, szidnák inkább moratát vagy kedirát, akiknek annyi labdaérzékük van, mint egy póknak.
vagy ez a sok véglény most benzemán tölti ki a bosszút, mert eligazolt a kedvenc falábú csatáruk?
vagy ez a sok véglény most benzemán tölti ki a bosszút, mert eligazolt a kedvenc falábú csatáruk?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adlak Misztik, csak kar hogy semmit sem ér majd amit írsz. Reggel direkt írtam azt a karimos hírt és tettem fbra. Hoztak az elvárt szintet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A gólja előtt mennyin múlott a dolog? 2 cm? 5 cm? 10 cm? Isco nem szarozott, pont jókor tette elé a bogyót. Meg amúgy is. Eddig az volt a probléma vele, hogy minek lépked vissza annyit labdákért, maradjon elöl, támadja a kaput. Most támadta, de még ahogy látjuk, vannak vele problémái. Ha ő is jobban megérzi ezeket, illetve a társak is időben passzolnak neki, akkor kíváncsi leszek a fórum következő kifogására.Gondolom az is közrejátszik, hogy Betis ellen annyiszor futott lesre mint Inzaghi és Chicharito együttvéve, még mémet is gyártottak belőle.
Nem kicsit volt idegesítő.
Ehhez képest elég sokat beszélt róla a fórum. Mindegy hogy ki, csak Karim ne alapon.Aguero folyamatos sérülésekkel küzdött. Felépült..játszott 1-2 meccset aztán megint megsérült.
Egyébként azt tudom javasolni, hogy mindenki felejtse el a múltban történteket vele, Özillel, DM-mel meg a többiekkel kapcsolatosan is. Ez egy új korszak. Adjunk/adjatok nekik időt októberig/novemberig. Ha addig sem látható pozitív változás velük kapcsolatosan, akkor megértem a felháborodást, de most még korainak tűnik. 3 évig Mourinho diktált, ezt nem lehet 2 hónap alatt csak úgy elfelejteni.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Zlatan elég jó szezont futott a PSGben amugy. Villa történetét tudjuk, Torrest felesleges melegmliteni. Aguero folyamatos sérülésekkel küzdött. Felépült..játszott 1-2 meccset aztán megint megsérült.hehe írta: aguero, villa, torres, zlatan, hol voltak ezek tavaly? lófaszba se.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
akkor nagyon egyszerű dolga lesz.annyit kell csinálnia, mint a Fenoménnak a 2002-es vb-n, oszt csá
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
amúgy muszáj engedélyezni, hogy ez a sok fb-os kocsog kommentálhassa a híreinket? Ha akarnak valami érdemeset mondani, akkor jelentkezzenek be ide, különben meg
én sem értem mi a baj a csatárunkkal.. Benzema egy épkézláb befejező striker, aki HA KAP JÓ LABDÁKAT akkor nem hibázik annyit mint Higu. Ráadásul jó csapat ember, és fejlődik. Ilyen CR7-Isco-Bale -lel a háta mögött nem lesz nehéz dolga... annyit kell csinálnia, mint a Fenoménnak a 2002-es vb-n, oszt csá
én sem értem mi a baj a csatárunkkal.. Benzema egy épkézláb befejező striker, aki HA KAP JÓ LABDÁKAT akkor nem hibázik annyit mint Higu. Ráadásul jó csapat ember, és fejlődik. Ilyen CR7-Isco-Bale -lel a háta mögött nem lesz nehéz dolga... annyit kell csinálnia, mint a Fenoménnak a 2002-es vb-n, oszt csá
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- hehe
az esetek 90%-ában nem az a hibás, aki állandóan lesre fut, hanem a többiek balfaszkodnak meg igazítják a labdát, amikor már rég tenni kéne...Gondolom az is közrejátszik, hogy Betis ellen annyiszor futott lesre mint Inzaghi és Chicharito együttvéve, még mémet is gyártottak belőle.
Nem kicsit volt idegesítő.
miről beszélsz? jobb gól/perc mutatója, meg egyáltalán gólja volt tavaly, mint a nagyszerű (de falábú) cavaninak, akiért itt mindenki nedvesedett, mint egy lotyó.több kell ide, mint amit eddig nyújtottak,
aguero, villa, torres, zlatan, hol voltak ezek tavaly? lófaszba se.
idén más a taktika, kisebb helyen, kevesebb területet befutva kell alkotni vmit, nincs többé bekkelős kontrafoci. minden más lesz.