Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 4., kedd 22:37

Bbarni írd már le, hogyha nem az értékes adó forintjainkból épül, akkor szerinted miből. Teljesen jól leírta a fórumozó társ. Talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy a Fradi a másodban szórakozna vagy lejebb, hanem lenne az állami befolyás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 4., kedd 22:20

BBarni írta:
szóval a FERENCVÁROS stadionja, az barátom mindannyiunk pénzéből épül. mert ha abból épülne, amit a mindenkori vezetőitek gazdálkodtak ki, akkor egy hátsó salakosra telne. na ennek a fényében lenne méltányos egy ilyen gesztus néhány jegy áruba bocsájtása.
:lol:
Szerintem ez egy jó meglátás, 500-1000 jegy teljesen jogosan mehetett volna a nagyközönségnek. A siófoki Tranzit ("A magyar modell - A válságból kivezető út?") vita részén is halálba oltottam az egyik fideszes tótemfaktumot a "stadionépités" mitizálása miatt, itt is konzekvensen ugyanezt a véleményt képviselem. Tudomásul kell venni, hogy Kubatov politikai poziciója nélkül nincs mai Fradi, nincsenek állami szponzorpénzek (Szerencsejáték, Főgáz..), nincs semmi. Épp ezért nem értem, hogy néhány garantáltan nem távlatokban gondolkodó szurkoló miért éppen őt találta meg. De mindegy.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 2., vasárnap 14:36

De jó lenne,ha hazánkba látogatna a Real Madrid. Gondolom sok esélyem nincs,hogy kijussak a meccsre,nem a pénz miatt,hanem mert el fog fogyni a jegy. A vendégszektorba mennék igazán,de hát... azt majd csak Madridban lehet majd megvenni. Feltéve persze,ha a Real fog jönni,és nem más.
:goat:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 1., szombat 18:26

szóval a FERENCVÁROS stadionja, az barátom mindannyiunk pénzéből épül. mert ha abból épülne, amit a mindenkori vezetőitek gazdálkodtak ki, akkor egy hátsó salakosra telne. na ennek a fényében lenne méltányos egy ilyen gesztus néhány jegy áruba bocsájtása.
:lol:
de nyugodtan tartsátok meg, a kilencedikbe amúgy sem akarok meccsre menni, mégha a legkedvesebb csapatom is érkezik
Na ne már... :-(

Semmit sem tudok,esetleg irnál még erről.
Mármint úgy többit amit utána csinált máshol!
Eger,Vác stb mindenhol ugyanazt csinálta!

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. február 1., szombat 17:46

Géci írta:
torjack írta:A FERENCVÁROS stadionavatójára meg bebaszna, ha a fradisták nem élveznének elsőbbséget.
Még mindig nem ezzel van a bajom, de mind1... Engem csak az csesz fel, hogy idejön az országba a Real Madrid ami amúgy lehet 30 éven belül nem jön erre max úgy, hogy átrepülnek az ország felett, és nem tartanak fent, mittom én 2000-3000 jegyet olyonoknak akik kimennének tátani a szájukat... No de mind1 legyenek vele boldogak... :roll:
csatlakozva Gécihez. szóval a FERENCVÁROS stadionja, az barátom mindannyiunk pénzéből épül. mert ha abból épülne, amit a mindenkori vezetőitek gazdálkodtak ki, akkor egy hátsó salakosra telne. na ennek a fényében lenne méltányos egy ilyen gesztus néhány jegy áruba bocsájtása.

egyébként Géci írta korábban az ETO.. nem. nem nem tudta megtölteni, hanem olyan jegyárakat alkalmazott, hogy nem fért hozzá mindenki (a Bayern meccsre egy jegy 10-15 ezer forint volt, mint egy éves bérlet), és ezzel lehetőséget adott az ország Bayern szurkolóinak. egyébként eleve az AUDI hozta a bayernt Győrbe, és gondolom pont ezért járt el így..

de nyugodtan tartsátok meg, a kilencedikbe amúgy sem akarok meccsre menni, mégha a legkedvesebb csapatom is érkezik
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 15:52

torjack írta:A FERENCVÁROS stadionavatójára meg bebaszna, ha a fradisták nem élveznének elsőbbséget.
Még mindig nem ezzel van a bajom, de mind1... Engem csak az csesz fel, hogy idejön az országba a Real Madrid ami amúgy lehet 30 éven belül nem jön erre max úgy, hogy átrepülnek az ország felett, és nem tartanak fent, mittom én 2000-3000 jegyet olyonoknak akik kimennének tátani a szájukat... No de mind1 legyenek vele boldogak... :roll:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 15:49

A többit már tudjuk!
Semmit sem tudok,esetleg irnál még erről.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 1., szombat 15:05

Pár dolgot lehet tudni, de az igazságot nem annyira! :)
Azért először szögezzünk le valamit, ő sose volt elnök és ő vezérigazgató volt!

Annyi biztos,hogy amikor ez a nyomorék visszavonult(ugye 3. számú kapus volt Szűcs és Udvarácz mögött) elment pincérnek majd ki tudja honnan szerzett kapcsolatai miatt az Aprilia nevű motoros cégnél lett valamilyen vezető!Ahol pont az a Rieb György volt a főnök aki ugye a Fradi elnöke is volt, ő nevezte ki vezérigazgatónak!Röviden ennyi, aztán érdekes módon 25 millió forintnak lába kelt, meg még néhány számítógépnek,laptopnak,egyéb elektronikus cikkeknek!
A többit már tudjuk!(már amennyit tudni lehet)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 14:51

Nézegetem ezt a Berki Krisztiánt néha a Tvben,és nem jövök rá,hogy egy ilyen tüke hogy lehetett a fradi elnöke?

Van aki képben van ezzel? Lehet tudni pár dolgot erről a berki vs fradi házasságról?
:hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 1., szombat 10:42

Nekem nem ùgy rémlik, hogy az ETO - Bayern meccsen csak ETO drukkerek voltak, de mind1... Csak a szokásos...
Mivel csak ETO szurkolókkal nem tudták megtölteni a 16.000-es stadiont még egy Bayern ellen sem...naná, hogy mehetett a külsős is.A Fradinál viszont ilyen gond nem lesz.

A FERENCVÁROS stadionavatójára meg bebaszna, ha a fradisták nem élveznének elsőbbséget. Még így is kint reked majd jó pár fradista. Én se fogok kijutni, mert Pesttől 200 km-re lakva, sok esélyem nincs, hogy járjak a meccsekre, mégsem hőbörgök, amiért a rendszeresen meccsre járók "miatt" nem jutok be. (Bbarni intézz valamit :mrgreen: )
Az újpestiek, lokisták, vidisek, stb. meg maradjanak csak kint.

Gondolom, majd ha a Lokinak is lesz stadionavatója urambocsá sztárcsapat ellen, ott meg majd a loki szurkerek élveznek majd elsőbbséget.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. február 1., szombat 10:08

Prométheusz írta:
szimpatikus ferencvárosi hozzáállás, többek között ezért "szeretik" kis hazánkban ilyen sokan az Állami TC-t
akkor remélem fel sem merült benned, hogyha a Real jön, akkor kijössz a meccsre.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 9:18

real_funghi írta:Állami a jó édes... az

Engem hidegen hagy, hogy hányan szeretik a Fradit, ne vegyüljön közénk olyan 1 meccsre, aki nem.
Tétmeccseken ugye ott a vendégszektor, a gálameccs meg a miénk és a semleges futballszeretőké.
Nekem nem ùgy rémlik, hogy az ETO - Bayern meccsen csak ETO drukkerek voltak, de mind1... Csak a szokásos...

real_funghi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2014. február 1., szombat 9:13

Állami a jó édes... az

Engem hidegen hagy, hogy hányan szeretik a Fradit, ne vegyüljön közénk olyan 1 meccsre, aki nem.
Tétmeccseken ugye ott a vendégszektor, a gálameccs meg a miénk és a semleges futballszeretőké.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. február 1., szombat 9:03

real_funghi írta:Nem tudom, mennyire van értelme vendégszektornak egy gálameccsen, de az is igaz, hogy ha valaki a vendégcsapatnak akar majd szurkolni, az sok jóra ne számítson...
szimpatikus ferencvárosi hozzáállás, többek között ezért "szeretik" kis hazánkban ilyen sokan az Állami TC-t
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

real_funghi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2014. február 1., szombat 7:36

Nem tudom, mennyire van értelme vendégszektornak egy gálameccsen, de az is igaz, hogy ha valaki a vendégcsapatnak akar majd szurkolni, az sok jóra ne számítson...

Nem vagyunk túl sokan bérletesek és teljesen jogos, ha mi vehetünk először jegyet a nyitómeccsre. Nagy jelentősége nem hiszem, hogy lesz, hacsaknem tényleg a Real Madrid jön. Többi csapat nem mozgat meg sok külsőst, talán még a Barça, de róluk még pletykaszinten sem hallani.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 31., péntek 20:08

Amúgy az is hülye lépés lenne, hogy Fradi drukkerek előnyben, már csak azért is, mert ha megnézzük, hogy a sima bajnokikon mennyi ember van, és most mennyi lenne (tök mindegy, hogy Real Madrid vagy nem Real Madrid) hogy jön a Real Madrid, és "hoppá én fradista vagyok, akkor megyek" szinten tele van a stadion.

Itthon is van ilyen, hogy éves bérlet? Mert ha igen, akkor az alapján kéne válogatni a drukkereket, mert amúgy bárki mondhatja, hogy Fradi drukker. :hmmm:
Szurkolói kártya! :)
A bérletesek is külön ki lesznek emelve, ők valószínűleg pár nappal hamarabb vehetnek jegyet(ez idegenbeli meccseken is így szokott lenni)!A szurkolói kártyával lesz majd valami(gondolom kell rajta lennie egy bizonyos meccsszámnak az eltelt x időben)
Biztos vagyok benne, hogy telt ház lesz, az újpest ellen voltunk 20-22 ezren, pedig az csak egy "sima" derby volt, itt nyitómeccsen(függetlenül, hogy Madrid vagy Dortmund stb) 26 ezer simán meg lesz!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 31., péntek 20:03

Amúgy az is hülye lépés lenne, hogy Fradi drukkerek előnyben, már csak azért is, mert ha megnézzük, hogy a sima bajnokikon mennyi ember van, és most mennyi lenne (tök mindegy, hogy Real Madrid vagy nem Real Madrid) hogy jön a Real Madrid, és "hoppá én fradista vagyok, akkor megyek" szinten tele van a stadion.

Itthon is van ilyen, hogy éves bérlet? Mert ha igen, akkor az alapján kéne válogatni a drukkereket, mert amúgy bárki mondhatja, hogy Fradi drukker. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 31., péntek 18:52

ha újraregisztrálok CSAKAFRADI!!!!44!!NÉGY!!4 névvel akkor ugye kapok majd jegyet ?

Fradi :sziv: :loveyou:

:mrgreen:

na jó kiszálltam ..
egyébként tényleg Barni te most mégis mit csinálsz a fradinál ,ha szabad tudnom ? :)
Kép

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 31., péntek 18:24

A jegyeket (mint sok minden mást a napokban) majd Perez elintézi :D

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 31., péntek 18:10

csabi* írta:
Géci írta: Persze! Ezzel nincs is baj... De azért csak kéne pár "civil" is aki szájat tátni megy :D . Perzse minimális mennyiségbe, de akkor is...
mondjuk van egy ilyen madridom.hu vagy mi na onnan azért hívhatnánk embereket a meccsre :D
Nem akartam tolakodó lenni :mrgreen:
Bbarni meg tuti valami benfentes tag. Szerintem nagyon jó fej srác meg minden :D

Vissza: