Nem főtt meg. Egy évet játszott ott amikor Bale árából hoztak majdnem egy kezdőnyi játékost és Villas-Boas nem tudott belőlük egy működő csapatot összerakni. Majd Pochettino elküldte, hogy egy Mason nevű játékosnak legyen helye a keretben.sebydani írta: Ráadásul egy Spursben megfőtt,
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Kínáról meg annyit, hogy ott szerintem mindenkinek elmenne a kedve még az élettől is, egy Messinek vagy CR-nek is Egész más az, amikor olyan közegbe kerülsz, ami motivál. Nyilván más kávéház a Barcában játszani, mint mondjuk a Csüngcsun csánban.
Direkt írtam, hogy világklasszis közeli játékos. Ez azt jelenti nálam, hogy képes a posztján kimagasló teljesítményre, mégha nem is tartozik a szűk világelithet. Látjuk, hogy passzol a Barcához, sajnos ezt kár lenne letagadni.sebydani írta:Jajj azért na.. Tény nyáron itt az év vicce volt, hogy ő meg a barca, első sorban ülve röhögtem én is rajta. De az hogy brazil válogatott már réges rég nem jelenti azt,hogy ő világklasszis vagy aközeli lenne.. Ennyi erővel Fred egy évtizedig volt világklasszis csatár, az meg azért nem igazillgner írta:Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.
Elnézve ezt a Barcát, nehezen tudom elképzelni, hogy leadják a bajnoki címet. Még akkor is, ha mindkét classicot elveszítik. Amire nem tudom, hogy utoljára mikor került sor, de nem mostanában.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jajj azért na.. Tény nyáron itt az év vicce volt, hogy ő meg a barca, első sorban ülve röhögtem én is rajta. De az hogy brazil válogatott már réges rég nem jelenti azt,hogy ő világklasszis vagy aközeli lenne.. Ennyi erővel Fred egy évtizedig volt világklasszis csatár, az meg azért nem igaz Ráadásul egy Spursben megfőtt, majd elment Kínába, szerintem jogosan gondolta mindenki, főleg ennyi pénzért ráadásul, hogy 0 lesz az emberünk.illgner írta:Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2017. december 17., vasárnap 22:36-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Úgy beszéltek itt Paulinhoról, mint valami kivénhedt csatalóról Közben Messinél egy évvel fiatalabb. Az meg semmit nem jelent, hogy Kínába ment. Gondolom iszonyatos pénzeket keresett, de a futballtudása nem kopott meg. Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a Deportivo ma egy masodik ligas esetlen csapatnak tunik ami produkciot ma lehoznak , 3 -4 ertemes átadasuk van az már nagy szò! Össze vissza mennek mint a mérgezett egerek:-)ha a kapusuk nem véd ilyen jòl ez a meccs 7-8.:-)
- sebydani
Még most is nehezen bírom feldolgozni, hogy ez az ember még focizik ráadásul megint duplázik. Év igazolásatorjack írta:Na, akkor a Kínából rehabilitált Paulinhónak annyi gólja van, mint a Cé, Benz duónak a bajnokságban...szép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2017. december 17., vasárnap 22:29-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Na, akkor a Kínából rehabilitált Paulinhónak annyi gólja van, mint a Cé, Benz duónak a bajnokságban...szép
Kívülállóként az ember elunja ezeket a meccseket, én legalábbis nem látok benne semmi szórakoztatót. Legázol a Barca egy kiscsapatot, csak az a kérdés, hogy 4-et vagy 8-at lőnek nekik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meg rank, hogy 8 pont minuszban vagyunk...LaMartin írta:De ez inkább a többire nézve szégyen:Dziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
Nem nézem a meccset. Látom gólt lőtt. Csinál valamit ezen kívül mezőnyben, vagy csak jól játszik össze Messivel?ziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
De ez inkább a többire nézve szégyen:Dziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Para de tényleg.ziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
Som i Serem!
6oat
6oat
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
Nem illik.
- sebydani
Te ma erre nagyon ráéreztél de ha bejön vendégem vagy egy sörrepetiamadridista írta:még ennek a meccsnek sincs vége.
megfordítja a depor.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
még ennek a meccsnek sincs vége.
megfordítja a depor.
megfordítja a depor.
Na akkor úgy néz ki, ha jövőhéten esetleg nyernének, akkor -14 ponttal karácsonyozunk. Tudom, van egy elmaradt meccsünk, de azt még meg is kell nyerni majd.
- sebydani
Büszke lehetsz magadrapheco írta:Áhh játszik Paco és Paulinho is, esélytelen, hogy bukjanak Viccen kívül, tényleg mindig elmosolyodok, amikor őket látom a kezdőben és valamelyikük általában ilyenkor be is talál.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nyer a depor srácok.