OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 11:14

cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
Ilyen semmirekello kommentekkel nincs ertelme foglalkozni.

Steve en ruhellek, mint a szart, mikor velem beszeltel tetted a szépet, aztan szepen kijott a ketszinuseg, mikor ki lettem tiltva a provokacio utani kurvaanyazasert, remélem nem baj, hogy akkor teritsuk ki az összes kártyát, induljon a parádé :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:08

Imádom, ahogy Hehe jön felkavarja az állóvízet és megy a szitkozódás, személyeskedés.

Csak aztán nehogy túl komolyan vegye itt valaki és tényleg idegeskedés legyen vagy Hehe vagy a világ oldaláról ebben a Hehe vs. Föld lakosai örök harcban.

Én olyan elfogadó vagyok, hogy Hehét is szeretem, szóval senki ne legyen idegileg.

Ps..ezért a gyönyörű megelőző, rendfenttartó beszédemért R24 fele fizetése, vagy minimum egy zöld Steve járni.

Szívesen! :D :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 10:31

cart írta: Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.
:lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. június 15., szerda 10:04

Lehet ezeket az eye testeket meg a szemmutet elott csinalta a jatekosokrol. Azota mar latja is a TV-t.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:55

hehetheoriginal írta: vagy hogy nem elegszel meg, hogy ülsz a padon evekig, mint egy kutya, csak mert ez almaid csapata es jo a fizu..
Igen pont ezt taglaltam tegnap, hogy mennyire nem értem ezt. Számomra ez nagyon fura.
hehetheoriginal írta: nem csak a jatekperc, nyilvan mint oly sokszor latjuk, nagyon nagy resz a profi elsportban a felfogas, gondolkodas es az akaratero, a munkahoz valo hozzaallas.
Mondjuk neki a hozzáállásával nem voltak gondok, meccseken legalábbis. Mindig megy mint a mérgezett egér. Az edzésmoráljáról sajnos nem sokat tudunk.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 9:50

nem csak a jatekperc, nyilvan mint oly sokszor latjuk, nagyon nagy resz a profi elsportban a felfogas, gondolkodas es az akaratero, a munkahoz valo hozzaallas.
az nem is kérdés, hogy egy ronaldinho nagysagrendekkel tehetsegesebb jatekos, mint ceronaldo, de ugye a kulonbseg - a szerencse mellett, ami a seruleseket illeti - fejben dől el.

hogy pl ezen a szinten, mikor multimilliardos vagy - valszeg euroban is -, de nem erdekel, nem ez a lenyeg, ennel fontosabb dolgok hajtanak elore.
#balfaszbappe

vagy hogy nem elegszel meg, hogy ülsz a padon evekig, mint egy kutya, csak mert ez almaid csapata es jo a fizu..
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:46

hehetheoriginal írta: miert? nem igy van te nyomorult? franciáknál korrekt szezont osszerakott, amikor az elmult evekben jatszott es epp nem csalta az idot a padon vagy a lelaton, akkor veszelyes es goleros volt a korulmenyekhez kepest, nem ugy mint egyes 60 millios sztárcsatárok.
mi nem igaz abbol, hogy robbanekony, eros, ygyors? keressuk az uj ronaldot, a mai egysebesseges traktorcsatarok kozott, de nyilvan több kell, senki nem mondta, hogy vilag legjobbja a gyerek.
Egyébként ebben egyet kell hogy értsek, Mariano mindig le volt itt nézve, pedig sztem több volt benne, mint amit itt lerakott az asztalra. De ilyen kevés játékperccel nehéz is.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 9:34

Minden egyes meccsnél, amikor vesztésre álltunk, hisztizel, aztán fordítás után te vagy az egyik leghangosabb. Legszebb példa erre a 14-es BL döntő.
ez a baj manapság, hogy nem értik a szarkazmust meg a trollkodást (pedig szoktam tenni smileyt mindig :( )
Úgy általában focin túl is a te véleményed az objektív igazság, és mindenki más hülye. Láttam már ezt a politika topicban, az F1ben és az NBA-ben is.
mit tegyen az ember, ha a tények es esemenyek bizonyitjak az igazát utólag? :lol:

a focis listához: ganso, lucas, pato, stb, még neymar is, az a brazil generáció gecibaszónak indult, alipio ugyanazt tudta a castillaban, mint vinyó, meg kell nézni a youtubbon, opare szintén.
sosem mondtam, hogy valaha volt legjobb jatekosok ezek, csak hogy a fizikális es képessegbeli adottsagok alapjan nagyon szűk elit es kibaszott nagy tehetségek. de ugye ezt se sikerult a mai napig megerteni. mivel senki se tudja a jövőt, az adott aktuális tettekből es teljesitményekbol, eye-testből itél az ember, es akkor, amikor a kijelentéseket tettem, akkor pl épp tele tinédzserrel az uj generációs brazil csapat agyonbaszkodta az ellenfeleket (aztan pato, ganso megsérult, neymar elkurvult, stb)
a mostani elmult 10 ev braziljai meg sóval behintendő téma (legalabbis ahhoz kepest, amihez en voltam szokva), asszem ezt is sokszor elmondtam.

de visszakérdezhetnék, hogy ti abszolut expertek, amikor jöttök nekem az özilekkel, higuájnokkal meg csomo semmirekello balfasszal, akkor már hogyne kuldenem el kutyába az összeset?
örülünk neki, robbanékony, erős, gyors, brutál lövőerő, mostantól úgy döntöttem, hogy a kedvencem a mostani csapatból. :mrgreen:
miert? nem igy van te nyomorult? :lol: franciáknál korrekt szezont osszerakott, amikor az elmult evekben jatszott es epp nem csalta az idot a padon vagy a lelaton, akkor veszelyes es goleros volt a korulmenyekhez kepest, nem ugy mint egyes 60 millios sztárcsatárok.
mi nem igaz abbol, hogy robbanekony, eros, ygyors? keressuk az uj ronaldot, a mai egysebesseges traktorcsatarok kozott, de nyilvan több kell, senki nem mondta, hogy vilag legjobbja a gyerek.
Hát amúgy mi a rákért ment el anno a Milanból. Emlékszik még rá valaki? Ott kúrta el a gyerek.
playerstribuneon van cikk, r24 linkelte.
nem tudtak rajonni mitol serult allandoan - amellett, hogy o is elbaszta, hogy jatszani akart es nem rehabolt rendesen - vhol usaban talalta meg egy doki a problema forrasat, azota evek ota semmi baja.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 15., szerda 9:21

Donát írta:
hehetheoriginal írta: szeretném látni a tévedéseim listáját (azon túl, hogy szóba álltam veled :lol: )

mert amugy ilyen hszt idehányni én is tudok minden érv nélkul :kalapos:

Úgy általában focin túl is a te véleményed az objektív igazság, és mindenki más hülye. Láttam már ezt a politika topicban, az F1ben és az NBA-ben is.

Meg kell védenem. F1ben többnyire jó látja a dolgokat. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 15., szerda 9:19

Re: Mariano - 7
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 31., péntek 17:58

örülünk neki, robbanékony, erős, gyors, brutál lövőerő, mostantól úgy döntöttem, hogy a kedvencem a mostani csapatból. :mrgreen:

viewtopic.php?f=10&t=193&p=954251&hilit=mariano#p954251
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára géza 2022. június 15., szerda 9:22-kor.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 15., szerda 9:07

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: Lassam a listat, osszedobhatjatok mindenki ir 5öt, nehogy letorjon a sok gepelestol a kis körmötök
akkor kezdem én: Pato, Ganso, Lucas Moura, Javier Pastore (igaz ez csak 4 :mrgreen: ).
Pastoretól el a kezekkel te futballhoz nem értő, hát hogy volt merszed. :(
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 15., szerda 9:06

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: Lassam a listat, osszedobhatjatok mindenki ir 5öt, nehogy letorjon a sok gepelestol a kis körmötök
akkor kezdem én: Pato, Ganso, Lucas Moura, Javier Pastore (igaz ez csak 4 :mrgreen: ).
Ganso, bmeg tényleg.. Nekem Opare égett be az agyalapi mirigyemig :lol: :lol: (szerk.: meg akkor nektek is), aztán egyszer csak megláttam egy Augsburg meccsen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2022. június 15., szerda 9:07-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:05

Remy írta:Pato akkor bust, hogy felér az kettőnek is.
Hát amúgy mi a rákért ment el anno a Milanból. Emlékszik még rá valaki? Ott kúrta el a gyerek.
Realista24 írta:Oparet (vagy hogy hívták) ki ne hagyd
bazze tényleg, Daniel Opare. :lol: :lol: Úristen de régen volt. :'(

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 15., szerda 9:03

alipio
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 9:03

Sierra írta:
Oparet (vagy hogy hívták) ki ne hagyd :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 15., szerda 9:02

Sierra írta:
Pato akkor bust, hogy felér az kettőnek is. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 9:02

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 15., szerda 8:56

hehetheoriginal írta: szeretném látni a tévedéseim listáját (azon túl, hogy szóba álltam veled :lol: )

mert amugy ilyen hszt idehányni én is tudok minden érv nélkul :kalapos:
Minden egyes meccsnél, amikor vesztésre álltunk, hisztizel, aztán fordítás után te vagy az egyik leghangosabb. Legszebb példa erre a 14-es BL döntő.

A tévedhetetlen eye testeid, ahol objekív igazságként állítod be a véleményed.

De a legjobb, hogy nyomod a kemény macsódumát, hogy ne vinnyogjunk, píszískedjünk, ha valaki beszól, hanem férfimódjára viseljük el, de most egy félpoénon megsértődsz. Tudom, igazából nem is.

De amúgy ha hiszed, ha nem, nekem semmi bajom veled, sokszor egyetértek veled, máskor meg nem. Te is beszóltál már nekem egyszer-kétszer, most kínálkozott a magas labda, gondoltam lecsapom. Ez ennyi csak. Puszi Hehinho! :sziv:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 15., szerda 8:53

Remy írta:
hehetheoriginal írta: szeretném látni a tévedéseim listáját
Egy egész brazil generáció. :mrgreen:
Te mi a faszrol beszelsz te anyaszomorito :lol:

Lassam a listat, osszedobhatjatok mindenki ir 5öt, nehogy letorjon a sok gepelestol a kis körmötök :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 15., szerda 8:50

Remy írta:Egy egész brazil generáció.
Realista24 írta:Az komoly csapatmunka lenne, amire összeszedjük
najóó :lol: :lol: :lol: :lol:
ne báncsátok szegényt, bár elég magas labda volt az a komment

Vissza: