Minden egyes meccsnél, amikor vesztésre álltunk, hisztizel, aztán fordítás után te vagy az egyik leghangosabb. Legszebb példa erre a 14-es BL döntő.
ez a baj manapság, hogy nem értik a szarkazmust meg a trollkodást (pedig szoktam tenni smileyt mindig
)
Úgy általában focin túl is a te véleményed az objektív igazság, és mindenki más hülye. Láttam már ezt a politika topicban, az F1ben és az NBA-ben is.
mit tegyen az ember, ha a tények es esemenyek bizonyitjak az igazát utólag?
a focis listához: ganso, lucas, pato, stb, még neymar is, az a brazil generáció gecibaszónak indult, alipio ugyanazt tudta a castillaban, mint vinyó, meg kell nézni a youtubbon, opare szintén.
sosem mondtam, hogy valaha volt legjobb jatekosok ezek, csak hogy a fizikális es képessegbeli adottsagok alapjan nagyon szűk elit es kibaszott nagy tehetségek. de ugye ezt se sikerult a mai napig megerteni. mivel senki se tudja a jövőt, az adott aktuális tettekből es teljesitményekbol, eye-testből itél az ember, es akkor, amikor a kijelentéseket tettem, akkor pl épp tele tinédzserrel az uj generációs brazil csapat agyonbaszkodta az ellenfeleket (aztan pato, ganso megsérult, neymar elkurvult, stb)
a mostani elmult 10 ev braziljai meg sóval behintendő téma (legalabbis ahhoz kepest, amihez en voltam szokva), asszem ezt is sokszor elmondtam.
de visszakérdezhetnék, hogy ti abszolut expertek, amikor jöttök nekem az özilekkel, higuájnokkal meg csomo semmirekello balfasszal, akkor már hogyne kuldenem el kutyába az összeset?
örülünk neki, robbanékony, erős, gyors, brutál lövőerő, mostantól úgy döntöttem, hogy a kedvencem a mostani csapatból.
miert? nem igy van te nyomorult?
franciáknál korrekt szezont osszerakott, amikor az elmult evekben jatszott es epp nem csalta az idot a padon vagy a lelaton, akkor veszelyes es goleros volt a korulmenyekhez kepest, nem ugy mint egyes 60 millios sztárcsatárok.
mi nem igaz abbol, hogy robbanekony, eros, ygyors? keressuk az uj ronaldot, a mai egysebesseges traktorcsatarok kozott, de nyilvan több kell, senki nem mondta, hogy vilag legjobbja a gyerek.
Hát amúgy mi a rákért ment el anno a Milanból. Emlékszik még rá valaki? Ott kúrta el a gyerek.
playerstribuneon van cikk, r24 linkelte.
nem tudtak rajonni mitol serult allandoan - amellett, hogy o is elbaszta, hogy jatszani akart es nem rehabolt rendesen - vhol usaban talalta meg egy doki a problema forrasat, azota evek ota semmi baja.