Igen, láttam a partizánt.kiserik írta:
Mi a bajod a bérrabtartással? Alapvetően migráns bűnözők (és max életfogytosok) unión kívüli bérrabtartásáról van szó? Dánia megvan?
2021-es hír:
vsA tájékoztatás szerint Koppenhága és Pristina a nap folyamán szándéknyilatkozatot írt alá 300 külföldi rab koszovói elhelyezéséről. Pristina cserében évi 15 millió eurót kap.
A dán vezetés a múlt héten jelentette be, hogy 300 rab részére készül börtöncellákat bérelni Koszovóban. Hangsúlyozta, hogy olyan elítéltekről van szó, akiket kitoloncolnának a börtönbüntetésük letöltését követően. Őket 2023-tól a koszovói fővárostól 50 kilométerre található Gjilan városának börtönében helyeznék el.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/237629/
Toroczkai 2019
Magyar állampolgárokat küldene Szibériába az ember. Lehet mondani, hogy cigány meg ilyen meg olyan, meg ezt csinálta, de ha elkezdik egyszer szerinted hol és mi lenne ennek a vége? Szerinted ezek tudnának egy határt húzni, hogy kiket küldenek ki Szibériába, miközben a cigánybűnözést akarják ezzel fékezni?"Toroczkai: „Ha a cigányok Szibériából jönnének haza, például a Fekete Delfinből [Oroszország egyik legkeményebb börtöne - a szerk.] pár év után, akkor valószínűleg bodzatermesztésbe fognának”
Felfogod egyáltalán a súlyát ezeknek a dolgoknak? A tag meg a párt kilépne az EUból, hogy visszahozzák a halálbüntetést ember.
-------------------------------------------------------------------------
Pár generáció már felnőtt mióta mi háborúsdit játszottunk, de már a rendszerváltás óta is eltelt 33 év meg mióta nem kötelező a dolog azóta is nem kevés.Mi a bajod a kötelező sorkatonai alapkiképzés bevezetésével?
Én nem akarok fegyvert fogni, én nem akarom, hogy az öcsém fegyvert fogjon, én nem akarom, hogy ha lesz gyerekem fegyvert fogjon.
Azt meg meg se említem mik mennek mai napig a katonaságban, nem hogy régebben. Meg vannak alázva az emberek, sárba vannak tiporva, ez aztán kell nekünk, fejlődjünk visszafelé.
Régi szép idők... Hogyne.
Szóval a Mi Hazánk nyerne kétharmaddal és felállítaná a csendőrséget szerinted nem a fekete kabátos kopasz exjobbikos emberkék randalíroznának benne?Mi a bajod a csendőrséggel? Vidéken akkor volt utoljára rend, mikor csendőrség működött.
Semmi.Mi a bajod a gyerektáborokkal?
Viszont nagyon sok bajom van a gyerektáborokkal, mikor nyíltan rasszista, homofób, antiszemita nézeteket valló emberek szervezik ezeket.
Ha nem látod hol a bibi tényleg sajnállak.
Hát az elmúlt években Toroczkai mást se csinált csak faszságokat magyarázott a youtube csatornáján. Elkezdte valami valós dologgal, amire ráépített egy már féligazságot, majd megmagyarázta vele a full konteós faszságait.A többi ilyen konteós maszlag, ami miatt szégyelled magad (ahogy fogalmaztál). Gondolom és társai bizonyíték nélkül.
https://www.youtube.com/@ToroczkaiLaszl ... los/videos
Tessék, kellemes időtöltést. Covid alatt rengeteg hülyesége volt, jött az én pofámba is ezerrel, ha ezek nincsenek meg neked sajnálom, én fix nem fogok órákat Toroczkai videókat nézegetni.
Igazi szuperhősök.Emellett ott vannak a határon és küzdenek a migránsokkal. Évek óta harcolnak a végrehajtó maffiával. Kiállnak azon emberek mellett, és segítik őket, akik nem érzik biztonságban magukat az országban.
Nagyon szép dolgok ezek, attól még leegyszerűsítve egy kibaszott náci banda ha tetszik ha nem.
Ha te ezzel képes vagy szimpatizálni egészségedre. El lehet ismerni amiket csinálnak, de pont erre írtam azt, hogy:
"Aki nem tudatos fogyasztója ezeknek simán belekerül a spirálba és észre se veszi, hogy olyan dolgokhoz is bólogat a sok jó dolog mellé, amihez rohadtul nem kéne és ő se bólogatna hozzá alapból."
Itt is látszik, hogy célba ér a színházi előadás és sajnos meg van Magyarországon az a réteg, aki tapsol ehhez.Nekem az a legszimpatikusabb, hogy egyszerre gáncsolja őket a Fidesz és a baloldal is Én sem értek egyet minden szavukkal, de ugyan úgy nem minden szavuk marhaság.