OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. június 9., csütörtök 10:10

tubatibi írta: Gyors kérdés.

Június 17.-n jár le a jogosítványom, Nekem még így érvényben van az, hogy Június 30.-ig kell meghosszabbítanom?
Sztem nem mert június elejéig volt veszélyhelyzet. És azok az igazolványok hosszabbithatoak meg június 30-ig amik az idő alatt jártak le. A tied nem ilyen

Viszont a jogsi hosszabbítás online is intézhető, nem kell hozza kormanyablakba menned (csak haziorvoshoz)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 9., csütörtök 9:44

Gyors kérdés.

Június 17.-n jár le a jogosítványom, Nekem még így érvényben van az, hogy Június 30.-ig kell meghosszabbítanom?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 8., szerda 19:05

Marky írta:
Dupla D írta: Itt szerintem azon van a hangsúly, hogy valaki kiírja twitter egy légből kapott, általa biztosra mondott dolgot, ami valószínűleg nem jön be, vagy kivár addig, amíg ténylegesen megbizonyosodik más hiteles forrásokból. Természetesen rajta kívül vannak, akik megbízhatóak, viszont nekem pl. foglalmam sincs, hogy Angliában melyik a megbízható forrás a sok szenny közül. Így ha pl. egy Pogba átigazolás kapcsán ír Romano valakire hivatkozva, akkor ebben megbízok. Nem nyomja a gamblinget, mint sok mások, de pont ezért lesz megbízható forrás.
Real Madrid transfer reliability guide
Ez hasznos infó mindenkinek.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. június 8., szerda 18:44

Dupla D írta: Itt szerintem azon van a hangsúly, hogy valaki kiírja twitter egy légből kapott, általa biztosra mondott dolgot, ami valószínűleg nem jön be, vagy kivár addig, amíg ténylegesen megbizonyosodik más hiteles forrásokból. Természetesen rajta kívül vannak, akik megbízhatóak, viszont nekem pl. foglalmam sincs, hogy Angliában melyik a megbízható forrás a sok szenny közül. Így ha pl. egy Pogba átigazolás kapcsán ír Romano valakire hivatkozva, akkor ebben megbízok. Nem nyomja a gamblinget, mint sok mások, de pont ezért lesz megbízható forrás.
Real Madrid transfer reliability guide

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. június 8., szerda 17:31

kierkegaard írta: Sziasztok!

Hátha van szakértő a témában...

Szóval átakarom alakitani a szobámat, hogy olyan legyen mint egy kábszeres hippié. Azaz többek között raknék fel pár falvédőt is ami akkor igazán szép ha uv lámpa megvilágitja.
A célom az lenne, hogy a szoba hasonló megvilágitást kapjon mint ezen a képen látható: https://ae01.alicdn.com/kf/A6f6badc0b30 ... 37641E.jpg

Láttam ilyen fénysávot: https://www.electronic-star.hu/Hangtech ... V-LED.html

meg láttam UV körtét is.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

Köszönöm a segítséget!
Phillips Hue termekek?

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 8., szerda 15:31

Itt szerintem azon van a hangsúly, hogy valaki kiírja twitter egy légből kapott, általa biztosra mondott dolgot, ami valószínűleg nem jön be, vagy kivár addig, amíg ténylegesen megbizonyosodik más hiteles forrásokból. Természetesen rajta kívül vannak, akik megbízhatóak, viszont nekem pl. foglalmam sincs, hogy Angliában melyik a megbízható forrás a sok szenny közül. Így ha pl. egy Pogba átigazolás kapcsán ír Romano valakire hivatkozva, akkor ebben megbízok. Nem nyomja a gamblinget, mint sok mások, de pont ezért lesz megbízható forrás.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 8., szerda 15:18

Dupla D írta:
rashidm írta:

Ha nem gond, ezt áthozom ide, hogy máshol ne legyen annyira off topic. Miért imádja mindenki ennyire ezt a Romano csókát? :lol: Nekem annyira olyan... nem is tudom minek nevezzem... részben olyan, mint egy meteorológus - ha eltalálja, ő a király, ha meg nem, akkor na puff :lol: - másik részben meg kb csak a tutira megy #herewego. Mappé meg Haaland után úgyis csak azt hiszem el, ami már hivatalos, nem fogok én reménykedni addig. :lol:
Ki lett ez már vesézve a másik topikban. Jelenleg a legmegbízhatóbb forrás szerintem. Ki-ki döntse el, hogy miért.
Meteorológusosat meg a twitteres kebabosok játszanak, akik úgy írnak ki valami hírt biztosra, hogy közben semmit nem tudnak. Ebbe Romano nem tartozik bele.
De aki kicsit is követi a híreket, tudja, hogy kinek a szavára lehet adni valamit és ki az aki teljes baromságokat ír.

Mindenesetre én értem, amit írtál másik topicban, és el is tudom fogadni. Azzal nem tudok azonosulni, hogy sokak szerint amíg ő nem írja, hogy herewego, addig kebabos sztori, utána már nem az, közben ő közöl rengeteg hírt (amit másoktól vesz át általában), akkor ő is kebabos?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 8., szerda 15:13

rashidm írta:
Realista24 írta:

Csak miattatok kérdezem, mert addig nem szoktátok elhinni.
Ha nem gond, ezt áthozom ide, hogy máshol ne legyen annyira off topic. Miért imádja mindenki ennyire ezt a Romano csókát? :lol: Nekem annyira olyan... nem is tudom minek nevezzem... részben olyan, mint egy meteorológus - ha eltalálja, ő a király, ha meg nem, akkor na puff :lol: - másik részben meg kb csak a tutira megy #herewego. Mappé meg Haaland után úgyis csak azt hiszem el, ami már hivatalos, nem fogok én reménykedni addig. :lol:
Ki lett ez már vesézve a másik topikban. Jelenleg a legmegbízhatóbb forrás szerintem. Ki-ki döntse el, hogy miért.
Meteorológusosat meg a twitteres kebabosok játszanak, akik úgy írnak ki valami hírt biztosra, hogy közben semmit nem tudnak. Ebbe Romano nem tartozik bele.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. június 8., szerda 15:03

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Volt már, hogy nem lett official egy transfer miután kirakta vagy miért hajtogatod ezt ennyire?
Csak miattatok kérdezem, mert addig nem szoktátok elhinni.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. június 8., szerda 13:25

Az pörög!

Akinek adja a goa akkor 18.án a csali tónál (bp) szabadtéri goa buli lesz. büntetni fog.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 8., szerda 13:18

mint egy kábszeres hippié.

:lol: :lol: :lol:
duborog a goa es a gomba
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. június 8., szerda 13:05

Sziasztok!

Hátha van szakértő a témában...

Szóval átakarom alakitani a szobámat, hogy olyan legyen mint egy kábszeres hippié. Azaz többek között raknék fel pár falvédőt is ami akkor igazán szép ha uv lámpa megvilágitja.
A célom az lenne, hogy a szoba hasonló megvilágitást kapjon mint ezen a képen látható: https://ae01.alicdn.com/kf/A6f6badc0b30 ... 37641E.jpg

Láttam ilyen fénysávot: https://www.electronic-star.hu/Hangtech ... V-LED.html

meg láttam UV körtét is.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

Köszönöm a segítséget!

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 4., szombat 13:14

tubatibi írta: Szerintem soha nem volt utánvételes fizetés.
Akkor én néztem be.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 4., szombat 13:12

Szerintem soha nem volt utánvételes fizetés.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 4., szombat 13:09

Már nagyon sokat kérdezek bocs, de csak kártyával lehet fizetni? Vagy készpénzzel is amikor megérkezik? Mert korábban mintha az utóbbira is láttam volna lehetőséget, de most sehol sem találom.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 4., szombat 6:30

tomi_b írta:
halamadrid írta:

Már csak azt nem értem, hogy az alábbi linken mi a különbség az idegenbeli mezekhez kapható 2 féle patch között:

https://www.dhgate.com/product/link-to- ... 38:1367949

Az egyiknél egy kör és egy téglalap van, míg a másiknál egy klub-VB szerű jelvény.
A klub vb szerű szerintem la ligás mez, a kör pedig BL.
Kösz. A La Ligára az életben nem jöttem volna rá :lol:.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. június 4., szombat 4:20

halamadrid írta:
tomi_b írta:

Mindegyiken rajta lesz minden, csak olyan képet nem rakhatnak fel. Az utalásokból úgyis tudni fogod melyik a BL verzió.
Már csak azt nem értem, hogy az alábbi linken mi a különbség az idegenbeli mezekhez kapható 2 féle patch között:

Az egyiknél egy kör és egy téglalap van, míg a másiknál egy klub-VB szerű jelvény.
A klub vb szerű szerintem la ligás mez, a kör pedig BL.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 3., péntek 22:47

tomi_b írta:
Professore írta:

Skacok nekem is lenne egy DHs kérdésem. Kiderült hogy a 7 éves keresztfiamat sikerült megfertőzzem madridizmussal :mrgreen: Ősszel lesz a szülinapja és gondoltam meglepem egy szereléssel. A kérdés az hogy ránéztem pár DHs ajánlatra és feltűnt hogy a képeken sehol se a címer se liga se bl patchek (gondolom jogi megfontolásból). Viszont azt se láttam hol lehet ezt "kérni". Néhány mez mellett fel van tüntetve üres kör, cimerpajzs vagy Paris final felirat egy téglalapban. Jól gondolom hogy azok jelentik/szimbolizálják a logókat?

A review-nél viszont olyan képek is vannak ahol minden logo fennt van a mezen. Szóval valahogy csak lehet kérni "teljes" mezt. Engem egy BL verzió érdekelne...

Bocsi ha hülye a kérdés de soha nem rendeltem meg ilyen helyről. Köszi.
Mindegyiken rajta lesz minden, csak olyan képet nem rakhatnak fel. Az utalásokból úgyis tudni fogod melyik a BL verzió.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. június 3., péntek 21:35

Professore írta:
halamadrid írta:

Rendben. Nagyon köszi a sok segítséget :D.
Skacok nekem is lenne egy DHs kérdésem. Kiderült hogy a 7 éves keresztfiamat sikerült megfertőzzem madridizmussal :mrgreen: Ősszel lesz a szülinapja és gondoltam meglepem egy szereléssel. A kérdés az hogy ránéztem pár DHs ajánlatra és feltűnt hogy a képeken sehol se a címer se liga se bl patchek (gondolom jogi megfontolásból). Viszont azt se láttam hol lehet ezt "kérni". Néhány mez mellett fel van tüntetve üres kör, cimerpajzs vagy Paris final felirat egy téglalapban. Jól gondolom hogy azok jelentik/szimbolizálják a logókat?

A review-nél viszont olyan képek is vannak ahol minden logo fennt van a mezen. Szóval valahogy csak lehet kérni "teljes" mezt. Engem egy BL verzió érdekelne...

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. június 3., péntek 21:16

halamadrid írta:
Demes írta:

Ha jol olvastam a player version a szukebb, es lehet egy merettel nagyobbat is kellett volna rendelni. Azt en nem tettem meg, meglatjuk mi lesz.

Szerintem elsore te vegyel sima fan versiont az biztosabbnak tunik,en majd mondom milyen a player version ha megjon :).
Rendben. Nagyon köszi a sok segítséget :D.

Vissza: