Nem, a propaganda ennel kifinomultabban mukodik. Az m4, megafon es tarrsai csak a felszin, a teljesen egybitnek. Eleg ha balrol-jobbrol, korulotted mindenki beszeli. Peldaul, hogy inkompetensek (ami a propaganda jelszava, ugye, alkalmatlanok). Miert inkompetensek? Mert mondom, lokalis szinten mukodik, orszagosan meg eselyuk sem volt inkompetensnek lenni. EU-ban szinten nem tunik inkompetensnek egyik sem, sot meg kommunikalni is ezerszer jobban tudnak, mint a ven fiatalok.Realista24 írta:Szerinted bekapcsoltam az M4-et, hallottam hogy valami narancsos azt mondja, hogy az ellenzek inkompetens, es nem mentem szavazni?zsuninnyo írta:
Hogy dontod el egy ilyen rendszerben, ahol mar egy fel nemzedek megvaltozott es eselyt sem kapott, hogy ki az inkompetens? Lokalis szinten egyaltalan nem tunik inkompetensnek az ellenzek. Ez csak egy kep, amit a propaganda fest, es az emberek pedig visszamondjak gondolkodas nelkul.
Persze nyilvan egyszeru ilyen szelsosegek menten eldonteni dolgokat, mint mindig.
Megvagott anyagok, hamis velemenyek es tenyek keringenek roluk, ha bekapcsolod az m4-et, ha nem.