Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 5., vasárnap 21:13

ziro4vr írta: Karim fiad nagyon kivan, a seggén veszi már a levegőt. Mondjuk a behajtó Jovicot nem tenném be, nincs aki rendesen be tud adni a szélről ebben a keretben. :mrgreen:

Még Asensiot meg lehet nézni középen, a gólokat úgyis a védelem szerzi. :lol:
Emberünk hulla, ma is kapott két perc pihenőt :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 5., vasárnap 21:08

Karim fiad nagyon kivan, a seggén veszi már a levegőt. Mondjuk a behajtó Jovicot nem tenném be, nincs aki rendesen be tud adni a szélről ebben a keretben. :mrgreen:

Még Asensiot meg lehet nézni középen, a gólokat úgyis a védelem szerzi. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 5., vasárnap 21:04

Semmit nem kell ezekből a meccsekbol levonni. Ha mást nem azt, hogy ha kell akkor a "catenaccio" is tökéletesen megy.

A srácoknak egy a lényeg, a három pont.

Hazard, Bale kuka. Asensio 20-30 perces játékos, a brazilokrol nem írok semmit inkább. Karim meg Karim, a legnagyobb.

Amíg Remy nem jinxeli el Courtoist és Ramost, nem félek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 5., vasárnap 19:47

RealAsensio írta:
Hát igen, remélem hogy nem a kiesésre akarunk játszani. :lol: Minimum kettő kell.
Hat ez az! :lol: 2-3 golt kell rugni minimum, hogy sanszunk legyen...
1-2, hosszabbítás, 11esek, továbbjutás. Sztem ez a terv.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 5., vasárnap 19:46

Csabi írta: messi fc-ben amúgy mindjárt felrobbannak. szerencséesek vagyunk, csalunk, a bírók tolnak.

zidane meg a világ LEGSZERENCSÉSEBB EDZŐJE.

imádom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jelenleg szerintem legkevésbé sem velünk kéne foglalkozzanak meg a történelemmel amit írunk.

Geci jó uton haladnak,hogy a Milan sorsára jussanak 4-5 év múlva. Azt várják Csávi ernándezt a megváltót... Mint halottnak a csók olyan lesz az ő pride-os focija Csúcsmessi nélkül a mai Izomfoci világában.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. július 5., vasárnap 19:20

Hát igen, remélem hogy nem a kiesésre akarunk játszani. :lol: Minimum kettő kell.
Hat ez az! :lol: 2-3 golt kell rugni minimum, hogy sanszunk legyen...
:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 5., vasárnap 18:42

messi fc-ben amúgy mindjárt felrobbannak. szerencséesek vagyunk, csalunk, a bírók tolnak.

zidane meg a világ LEGSZERENCSÉSEBB EDZŐJE.

imádom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 5., vasárnap 18:33

Kerlon írta: Nem igazán gondoltam volna, hogy lesz egy szuperkupánk
Szezon elején simán aláírtam volna, hogy csak nyerjünk egy szuperkupát. Egészen elképesztő, amit ZZ-ék csinálnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 5., vasárnap 18:26

Nehogy már azt mondjátok,hogy ez 11-es.
Hát Ramos lépett hátrafelé és rálépett Garcia lábára.
Az ő sárgája inkább volt szándékos mint ez basszus.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. július 5., vasárnap 18:25

Barca, Atleti, Valencia, Bilbao, Sevilla. 10 meccs, összesen két gólt kaptunk. Ha ez nem megérdemelt egy bajnoki címért, akkor semmi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 5., vasárnap 18:22

ZZ épített anno egy világverő 3/3 BL támadócsapatot.

A jelenlegi kerettel felismerte hogy ez nem lehetséges, és a stabilitást, valamint az ezzel járó eredményességet választotta. Nem lehet hibáztatni, abszolút kimaxolja ami a csapatban van.

Annyira szar edző hogy képes volt két teljesen ellentétes arcú csapatot felépíteni az adott keretek erősségeire szabva. :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 5., vasárnap 18:18

Jaja, én is azt látom, hogy ZZ itt már nem akarja megváltani a világot, biztos védekezés meg valahogy rúgunk egyet, ha nagyon kell pörgetni, mint a Getafe ellen, akkor meg belenyúl. Néha látszik, hogy mennyire fel tudunk pörögni, de ezt nem is erőltetjük, nincs az mint a BL-ek idején, hogy széthajtottuk az ellenfelet, ha nem biztonságra játszunk. Engem nem is zavar ez jelenleg. A Barca ellen 4 pontot szereztünk, legkevesebb kapott gól, tini gyerekek futkoznak elől, miközben a sztár igazolásunk sérülés miatt nem játszott 10 meccset kb, Asensio súlyos sérüléssel kezdte az idényt... Ezt összefoglalva bőven büszkék lehetünk évvégén és teljesen megérdemelten lehetünk bajnokok. Nem igazán gondoltam volna, hogy lesz egy szuperkupánk meg nagy esélyünk lesz bajnoknak lenni, de a küszöbön állunk jelenleg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 5., vasárnap 18:14

Blben 3 szezon 3 győzelem bajnokságban is úgy nézki 3 szezon 2 győzelem. A kopasz nagyobb edző lesz lassan mint játékos volt.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 5., vasárnap 18:11

3 hónap kihagyás után 3 naponként meccsel nem tudom ki gondolta komolyan hogy szép és eredményes foci lesz... :lol:

ZZ egyébként úgy forgatja a csapatot, hogy el lehet kezdeni felkarcolni a nevét az edzőlegendák közé is, azoknak akiknek a 3 bl pure luck volt.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. július 5., vasárnap 18:05

Szerintem az, hogy akcio közepette, futas kozben taposnak le es egyensúlyod veszted mas szitu, mintha labda nélkül álló helyzetben lepnek ra a labadra, de mégis nagyobbat zakozol es az arcodhoz kapva lebegsz, mint Marci azelőtt. Szerintem ezt merlegelhettek. En sem fujtam volna be. Hasonló mozdulat volt ugyan, de mégis teljesen más szituacio.

Viszont. Lattunk mar ilyenert 11est. Vagy piros. Tokmindegy. Ha befujjak, akkor sem szolhatnank erte. Tipikus olyan ez, hogy a fele szerint tizi, a masik fele szerint nem. Ez van. Ujabb tamadasi pont, ujjabb birozas, ujabb tweetek odaatrol. Magasrol teszek rá. Le**rom hogy, de bajnoksagot kell nyerni. Amennyit a ligaban szoptunk az elmult 10evben, hol a pech, hol a sporik miatt, hol mert balfacok voltunk....engem semmi ilyen nem tud érdekelni. Előre kell menni. Gazolni mindenki felett tovabbra is
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 5., vasárnap 17:47

Igen viszont garcia sarga lapja is veletlen volt. Meg is megiteltek a szabadrugast kifele.

Szoval ebbol kiindulva nem kaptak meg egy tizit. De nem igazan vagom a szabalykonyvet szoval nem tudom.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. július 5., vasárnap 17:46

Jó hír, sőt nagyszerű h robogunk a bajnoki cím felé.
Ettől már csak papíron könyebb csapatok jönnek,.illetve lesz egy Villareal de az otthon a 37. fordulóban.
Ha a Villareal kimozdul általában fogatlan oroszlán,.otthon viszont nagyon masszívak a nagyok ellen.
Persze közönség nélkül azért lehet más...
De nem elképzelhetetlen egy Barca botlás. Ha ez megtörténne akkor azt mondom h 99 százalék már a bajnoki cím.
A körülményeket figyelbe véve is nagy eredmény ez.

DE
hát ez az elmúlt 3 meccs.... hát... ez borzalmas volt. Mint egy szar Juve, vagy Inter. Mous Chelsea... kifolyt az agyam ettől a verekedéstől, küzködéstől...
Még tekintve a körülményeket akár jövőre is lenyelném ha jön hozzá cím, de aztán kurvára igazolni Mbappekat, Odergaardokat, meg Haalandokat, akár Neymart is, bánom is én,.de focit, támadójátékot akarok látni.

Persze ha Hazard nem sérülte volna végig a szezont és hozta volna a Chelseas önmagát, és Bale legalább a 2 évvel ezelőtti önmagát, akkor már 40 góllal több van és a sok 1-0 inkább már 3-0 sok helyzettel, de ez az előrejáték valami siralmas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2020. július 5., vasárnap 17:47-kor.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 5., vasárnap 17:40

___Samy___ írta: Nem láttam a meccset. Ramos tizije után nem adtak meg a Bilbaonak egy hasonlót? Vagy jogos volt az ítélet?
https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... videobiro/

Mindenki döntse el, hogy Ramos szándékosan lépett-e a bilbaoi lábára, az a hátralépés mindenesetre teljesen természetellenes mozdulat volt a részéről. Szerencse, hogy ezt nem fújták be, mert az, hogy a labda éppen hol van, egy szándékos taposás esetén teljesen irreleváns.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 5., vasárnap 17:22

___Samy___ írta: Nem láttam a meccset. Ramos tizije után nem adtak meg a Bilbaonak egy hasonlót? Vagy jogos volt az ítélet?
Dehogy volt.A labda ott sem volt,meg ahogy lépett hátra Ramos úgy rálépett Raul Garcia lábára az meg egyből színészkedve bukott el.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 5., vasárnap 17:19

Azért mindenki vegye számításba hogy milyen sorozatot tolt le a csapat.Most lesz 5 nap hogy kipihenjék magukat,de ez brutális volt ez a sorozat.
Innentől azért remélem,hogy felszabadulnak egy kicsit.

Szép volt.

Annyira jó olvasni a sok katalán vergődést. :lol: Most is Ramosnal az 11-es volt azt mondják. :lol:

Vissza: