csak a szememnek hiszek. mint mindig.nmate írta:Akkor már nem hiszel Zizu papának?hehe írta:az ilyen ember meg nem ér egy százast.
jó hülyék voltunk, jesében több az upside, lehetne 60 millerért egy pogbánk pl...
Megy a meccs!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Megy a meccs!
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Atyám megint mit játszanak...szánalmas banda az Elche is...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem értem miért kell ilyenkor letámadni Pepét az egész elchének..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor már nem hiszel Zizu papának?hehe írta:az ilyen ember meg nem ér egy százast.
jó hülyék voltunk, jesében több az upside, lehetne 60 millerért egy pogbánk pl...
- realmadridfan
Atyaég, Varane milyen labdát adott. ez a gyerek mindent tud, elképesztő
- Nzedge
Hát nem tudom. Én másképp látom.!Alexis írta:szerintem nem egészen.Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
pont, hogy az a helyzet, hogy ő előre megtervezett mozdulatokkal futballozik. azokkal a mozdulatokkal, amiket jól bejáratott, megszokott és tökéletesített az évek során. ezekben olyannyira bízik, hogy nincs is szüksége a rögtönzéses zsenialitásra, ami hiányzik belőle.
azt látjuk, hogy a saját cseleivel operálna: amikor megkapja a labdát, eltervezi, hogy na most kicselez három embert, ahogy szokott, ahogy tudja, ahogy szereti. csakhogy más a közeg, másképp mozognak a védők, és formában viszont valóban nincs még.
Én az önbizalomhiányban és a formában látom a hibát, kicsit olyan, mint Benzema volt.. nem jön össze semmi... de ő úgy látszódik kezd kilábalni..
+1revolver írta:amugy elso felido alapjan di maria es benzema a legjobb. benzema foleg, jokat lo, jo lasztikat ad
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az ilyen ember meg nem ér egy százast.!Alexis írta:szerintem nem egészen.Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
pont, hogy az a helyzet, hogy ő előre megtervezett mozdulatokkal futballozik. azokkal a mozdulatokkal, amiket jól bejáratott, megszokott és tökéletesített az évek során. ezekben olyannyira bízik, hogy nincs is szüksége a rögtönzéses zsenialitásra, ami hiányzik belőle.
azt látjuk, hogy a saját cseleivel operálna: amikor megkapja a labdát, eltervezi, hogy na most kicselez három embert, ahogy szokott, ahogy tudja, ahogy szereti. csakhogy más a közeg, másképp mozognak a védők, és formában viszont valóban nincs még.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engedjétek már meg, hogy véleménye legyen az embernekSzerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
eb-n felállva tapsolnának az ilyen kommentedért, próbálkozz ott.
+1
ON: még két gólt elpakolunk remélem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+1realistahuni írta:NEYMAR >>>>>>>>>> BALE
Szerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
Az ilyen meccsek a legidegesítőbbek a szezonban, ezek a szenvedős meccsek, viszont, ha az ilyeneket behúzzuk akkor nagy esélyünk van a bajnokságra, ősszel sem ment ellenük, most se megy, na bumm. nyerjünk, ne kapjunk gólt, és kész.
benzemának jár a taps.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt nem én mondom hanem a szabálykönyv... Megadta?Meg...akkor engem aztán a többi nem érdekel.Ha meg a barca javára "tévednek",akkor sem tudok mit csinálni ha a seggem a földhözverem akkor sem...gondolom a 10 + idei barca lesgólnál is ezt mondtad
Ősszel kaptunk ellenük egy,ha nem is vitatható,de érdekes tizit.Azzal nyertünk...problem?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
amugy elso felido alapjan di maria es benzema a legjobb. benzema foleg, jokat lo, jo lasztikat ad
- !Alexis
- Kedvenc játékosaid: Robinho, James, Marcelo, Guti, Isco, Quintero, LucasMoura, Biro Biro, Rivelino, BeneFeri, Sócrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colombia, Brasil
szerintem nem egészen.Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
joga bonito.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
NEYMAR >>>>>>>>>> BALE
Szerintem meg senki sem kényszerít, hogy Madrid meccset nézzél.
- L.Miki
Na ja, a gól nem feltétlenül a les miatt jött létre, sőt. Szögletből nem mindennap szereznek gólt a csapatok, de az Elche megoldotta, hogy mi szerezzünk ma... ez nem lesgól. Nekem ez nem rossz érzés, maximum akkor lenne bennem efféle érzés, ha kimondottan lesgól lenne. De ez nem az. Nem a leshelyzet teremtette meg a gólt.Realista24 írta: KI A MAKKOM TILTOTTA MEG AZ ELCHÉNEK HOGY NORMÁLISAN LEVÉDEKEZZE?
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Görcsösek mindketten, mert Ronaldo már rázza ketrecet.
Jó lenne lesimázni a meccset a végére, mondjuk egy 3-0ra és akkor dupla öröm lenne nálam.
Jó lenne lesimázni a meccset a végére, mondjuk egy 3-0ra és akkor dupla öröm lenne nálam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A les következtében nem gólt szereztünk, hanem egy kikúrt szögletet kaptunk. KI A MAKKOM TILTOTTA MEG AZ ELCHÉNEK HOGY NORMÁLISAN LEVÉDEKEZZE?gondolom a 10 + idei barca lesgólnál is ezt mondtad
Tedd már zsebre a hülyeségeidet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
igen, ez a jó megfogalmazás. mindenesetre továbbra is úgy gondolom, a bl-ben lesznek kulcsmomentumaiNzedge írta: Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.
Nem illik.
- Nzedge
heccsat írta:ne legyetek kétszínűek, jobb tisztán nyerni, amikor a united az első gólját szerezte ellenünk ugyanígy, akkor nektek sem tetszett
engem a united elleni meccsen se érdekelt a dolog.
Amúgy meg Bale.. Minden cselnél, illetve kulcsmomentumnál látszódik, hogy nincs önbizalma az embernek. Nagyon nincs formában.