Csak egy csepp trollkodás.istimester írta:Ez erős túlzás.El Maestro írta: Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni...
Alvaro Arbeloa - 17
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Alvaro Arbeloa - 17
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez erős túlzás.El Maestro írta: Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni...
Topik nem lesz.
Viszlát vén harcos. Néha csúnya, olxkor szép, de az biztos, hogy emlékezetes kaland volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remelem azert az életben nem vesztek mindent ilyen véresen komolyan. Egyesek igencsak megleptek
Te jo ég
Te jo ég
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
El Maestro írta:
Számomra is. Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni... Kicsit azért irigy vagyok, hogy miért nem nekem sikerült.
Látom nem mindenkinél parancsolt megfelelő tiszteletet az a séró.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Számomra is. Ilyen kevés tehetséggel és ekkora pofával ilyen sokra vinni... Kicsit azért irigy vagyok, hogy miért nem nekem sikerült.nmate írta:Én leraktam a mikrofont, lényeg: Arbeloa példakép számomra. Luv u Alvaro
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én leraktam a mikrofont, lényeg: Arbeloa példakép számomra. Luv u Alvaro
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem szavazás legyen, vagy egy nyílt vita a flórián téren, Majszi vs Máté.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért Juanfran is megérdemelné.Sajátnevelésként elhozta nekünk az undecimát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor mar jöhet egy khedira is aki egy félisten volt, és még a barcanak is gólt rúgott úgy hogy Puyolból viccet csináltEl Maestro írta:Követelek egy Altintop topikot a legendákhoz. Ő is tisztelte Josét és még Iniestát is beültette a hintába egy Clasicon.
- ziro4vr
68% esélyt adok, hogy itt vita lesz még.nmate írta: 120 szóban kifejthetnéd, miért.
Nem illik.
- nmate
120 szóban kifejthetnéd, miért.ziro4vr írta:Nekem tetszik folytathatnátok.
-
Eddig - valószínűleg tévedésben voltam, de - azt hittem a legendák topikba általában olyanok kerülnek be, akik tudnak is focizni és ezt sikerült is bizonyítaniuk a Real Madridban, ezek szerint ez nem követelmény, szóval nemsokára a Sanitasról is bekerülhet valaki meg mondjuk Mendest mindenképp felterjeszteném, mert elévülhetetlen érdemei vannak, mint elsőszámú pénzszivattyú.
- El Maestro
Követelek egy Altintop topikot a legendákhoz. Ő is tisztelte Josét és még Iniestát is beültette a hintába egy Clasicon.
ziro4vr írta:Ott még danomics néven űztem.
- ziro4vr
Ott még danomics néven űztem.Sierra írta: Te amúgy madridistán is nyomultál már? Mert én nem emlékszem rád. Vagy más néven futtattad magad?
Nekem tetszik folytathatnátok.nmate írta:Olyan veled vitázni, mint galambbal sakkozni bazmegEl Maestro írta:Mese habbal. Egy nagy madár az ember.
Nem illik.
- nmate
Olyan veled vitázni, mint galambbal sakkozni bazmegEl Maestro írta:Mese habbal. Egy nagy madár az ember.
Ez igaz. Mondjuk Guti is kb ilyen alapon lett legenda, meg azért mégiscsak 15+ évet eltöltött a klubnál.ziro4vr írta:de pl Gutiról is lehetne vitatkozni akkor már. Meg hogy mi a legenda definíciója.
Te amúgy madridistán is nyomultál már? Mert én nem emlékszem rád. Vagy más néven futtattad magad?ziro4vr írta:Pl egy fórum legendái topikba innen ki férne be rajtam kívül? Ha egy Remy igen, akkor Alvaro is belefér abba.
igazából meg olyan mindegy hogy lesz-e topicja vagy nem szerintem. helyet nem foglalja, az a kérdés hogy a jövőben mennyit fogunk/fognak róla beszélni és emiatt kerül-e valami komment majd a topicjába vagy nem. Figo a topicja nélkül is legenda marad a futballban. lehet hogy nem a real legendája mivel többet tett az interért mint a realért ha az egészet nézzük de a topicja szinte üres. attól még legenda marad.
- El Maestro
nmate írta:Kiáll a csapattársaiért, józan ésszel kezeli a konfliktusokat, férfiként viselkedik és tiszteli a főnökét. Ezekben mondjuk ezerszer többet rakott le, mint pl. Iker kapitányként valaha is.El Maestro írta:Az ugatás meg a pofázás mások felé nulla teljesítménnyel engem meg nem győz meg.
Emlékszem én még amikor mindenki ütötte szegény Alvarot meg le sem köpték volna, aztán hirtelen a legfelszopottabb ember lett a csapatnál. Mai napig nem értem én.
Valószínű van egy ilyen réteg, de én meg arra emlékszem, hogy 'distán is védenem kellett már a fazont, mert csak a sarat dobálták rá, miközben egyik legjobb ember a csapatban.
Mese habbal. Egy nagy madár az ember.
Ikerről meg nem tudni mit rakott le kapitányként azon kívül amikkel meg lett vádolva és le lett hordva a sárga földig, mert ugye vele kapcsolatban az a színtiszta igazság azóta.
- nmate
Kiáll a csapattársaiért, józan ésszel kezeli a konfliktusokat, férfiként viselkedik és tiszteli a főnökét. Ezekben mondjuk ezerszer többet rakott le, mint pl. Iker kapitányként valaha is.El Maestro írta:Az ugatás meg a pofázás mások felé nulla teljesítménnyel engem meg nem győz meg.
Emlékszem én még amikor mindenki ütötte szegény Alvarot meg le sem köpték volna, aztán hirtelen a legfelszopottabb ember lett a csapatnál. Mai napig nem értem én.
Valószínű van egy ilyen réteg, de én meg arra emlékszem, hogy 'distán is védenem kellett már a fazont, mert csak a sarat dobálták rá, miközben egyik legjobb ember a csapatban.