Rodrygo Goes - 11
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Rodrygo Goes - 11
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egy kis tiszteletet, bütyök.hehetheoriginal írta: nincs az a sörmennyiség se, hogy ezekkel a nyomorékokkal nap mint nap nekem foglalkoznom kelljen. kinőttem már ezt hálistennek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez kb olyan mint Richarlison vagy kinek az Aranylabda bojkottja.hehetheoriginal írta: nincs az a sörmennyiség se, hogy ezekkel a nyomorékokkal nap mint nap nekem foglalkoznom kelljen. kinőttem már ezt hálistennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nincs az a sörmennyiség se, hogy ezekkel a nyomorékokkal nap mint nap nekem foglalkoznom kelljen. kinőttem már ezt hálistennek.
thereisonly1ronaldo
- hozok sört.
- akkor van.
- akkor van.
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Csak Teamsen alkalmazni kezdték hehét.el magico írta: Madridba is eljutott a katalán gumibogyószörp?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Madridba is eljutott a katalán gumibogyószörp?
- Pad'em
Csodás feltámadások vannak mostanában, Milan ellen már ott lehet a keretben. Brahim 3 hónap helyett 1-et, ő 3 hét helyett 1-et off.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- whitemadrid
Túl sok haszna nem volt eddig.
Jöhet Guler a helyére.
Jöhet Guler a helyére.
- Pad'em
15-20 napra off. Barca, Valencia, Milan, Osasuna meccsekről marad le elvileg.
Kövi válogatott szünetre fog pont visszatérni, aminek a klub nem örül túlságosan.
Kövi válogatott szünetre fog pont visszatérni, aminek a klub nem örül túlságosan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nagy kár érte, idén szerintem nagyon jó formában focizik. A számain lehet nem látszik, de érzésem szerint sokkal több 1v1-et vállal, és szép arányban nyeri is őket.
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Rodrygo set to 𝐦𝐢𝐬𝐬 El Clásico due to injury confirmed by tests today
Brazilian winger suffered problem against Dortmund… and he will not be available to face Barça on Saturday.
Brazilian winger suffered problem against Dortmund… and he will not be available to face Barça on Saturday.
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Van egy keretünk, aminél jobbat egy csapat aligha kívánhat. Nem kell spekulálni.
Mendy támadójátéka és Mbappé fejjátéka persze gyengeség, de ezek nélkül túl tökéletes lenne a csapat.
Mendy támadójátéka és Mbappé fejjátéka persze gyengeség, de ezek nélkül túl tökéletes lenne a csapat.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
én most biztos hogy nem adnám el. egyrészt mert nem tudnék olyat aki ezt a szerepkört ebbe a csapatba jobban meg tudná oldani.
de ha igazolnánk is az sem biztos hogy megfelelően be tudna illeszkedni elfogadni a szerepkört stb....
ő legalább visszajár védekezni, segít a labdakihozatolokban, területet nyit, nem olyan rossz 1v1-ben sem, technika is azért van. több poszton bevethető, meg számomra az hogy nem érzem rajta azt hogy ha mondjuk pár meccset a kispadon kellene lennie akkor azonnal elkezdene siránkozni szoval egy jól kezelhető srácnak tűnik aki szerintem inkább alulértékelve van.
de ha igazolnánk is az sem biztos hogy megfelelően be tudna illeszkedni elfogadni a szerepkört stb....
ő legalább visszajár védekezni, segít a labdakihozatolokban, területet nyit, nem olyan rossz 1v1-ben sem, technika is azért van. több poszton bevethető, meg számomra az hogy nem érzem rajta azt hogy ha mondjuk pár meccset a kispadon kellene lennie akkor azonnal elkezdene siránkozni szoval egy jól kezelhető srácnak tűnik aki szerintem inkább alulértékelve van.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ezert szep a foci, mert mindenki mashogy latja. En pedig ugy latom, hogy iden osszesen csak 3 jo meccse volt.Marky írta: Nem engednem el, eddig a szezonban a legjobb emberunk. Minden meccsen van legalabb 2-3 olyan helyzet, amit o alakit ki, a cselei ulnek, a kaput is baromi jol tamadja.
Ha Carlo ki tud talalni egy szisztemat, amiben megkapja o is a perceit, akkor szukseg van ra.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem engednem el, eddig a szezonban a legjobb emberunk. Minden meccsen van legalabb 2-3 olyan helyzet, amit o alakit ki, a cselei ulnek, a kaput is baromi jol tamadja.
Ha Carlo ki tud talalni egy szisztemat, amiben megkapja o is a perceit, akkor szukseg van ra.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Erdekelne, hogy egy esetleges atigazolasnal mennyire lenne tenyezo, ha pl a pool is a jobb oldalon akarna hasznalniRealista24 írta: Salah helyere akarja a Pool jövőre.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az alázata, azt amit képvisel, hogy tudja milyen mez van rajta mikor megnyilvánul és az elmúlt meccsek alapján is, előbb adnám Vinit a szaudiaknak, mint őt bárkinek. Sorry.