Vicc ez az egesz.Remy írta:Egy honap kuka.
Aurélien Tchouaméni - 14
Re: Aurélien Tchouaméni - 14
Tavaly a legjobb időszakunkat a Kroos-Fede belső kps kettőssel csináltuk, csak szólok. A bamba izom semmire sem jó. Cama, Fede, Jude bőven elég izom. Agy kellene inkább (pl Guler).hehetheoriginal írta: mikor erőszakosabb, akkor jön caminál egy 2 hónap kihagyás.....
még felbassza biniciust vagy bappét neadjisten a nagy gyakorlások közepette, el is lehet temetni az egész szezont.
nálam is eladó, több másik játékossal együtt.
hogy kit hozzunk izmozni, arra nincs ötletem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy honap kuka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Sajnos az van vele, ami látszott is mikor leigazolták, hogy képes Pogbáskodni.
Nem sikerült még ezt mindig kiölni belőle.
Nem sikerült még ezt mindig kiölni belőle.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lemaradt a ..
.
Képzeld oda
.
Képzeld oda
- hehetheoriginal
- realbeckham
Rodrit
- hehetheoriginal
mikor erőszakosabb, akkor jön caminál egy 2 hónap kihagyás.....
még felbassza biniciust vagy bappét neadjisten a nagy gyakorlások közepette, el is lehet temetni az egész szezont.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
Adnam el a francba. Nem bírom, ha egy labdaszerzo kps lassu meg lomha. Megalszik a tej a szájában. Casemiroban is ezt az egyet nem szerettem sokszor, de neki nagy fsza volt es odabaszott vele ha kell, mint egy tank. Volt benne tűz.
Csucsunak ilyen alkattal meg fizikummal nem igy kene jatszania. Eroszakosabban, tobbet futva kell ott nyomni. Kullancsként.
Mint valami gyamoltalan nagyra nőtt kisfiú. Nulla tekintély. Szellemkent lekocogja a meccseit. Volt pár darab fasza meccse amiota itt van, azt elismerem. De kezdő szint ez? Ne vicceljunk már. Vagy cb be jatszatnam, vagy sehol.
Csucsunak ilyen alkattal meg fizikummal nem igy kene jatszania. Eroszakosabban, tobbet futva kell ott nyomni. Kullancsként.
Mint valami gyamoltalan nagyra nőtt kisfiú. Nulla tekintély. Szellemkent lekocogja a meccseit. Volt pár darab fasza meccse amiota itt van, azt elismerem. De kezdő szint ez? Ne vicceljunk már. Vagy cb be jatszatnam, vagy sehol.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ide lettünk hívva. Én védtem őt mert láttuk, hogy milyen amikor beton. Az első gól nem tudom mennyire az övé. https://www.fullreplays.com/uefa/champi ... -nov-2024/ 29:20-tól a jelenet. Beton Mendy fogja a gólszerzőt majd a simogatás után egyszerűen bemegy Tchoua mögé ég gól. Mendy embere volt. Igazi kemény beton védekezést mutatott.
2-ik gól 56:30-tól. Mindenki áll és bújkál. Vininek menne egy szar passz amibe belelépnek. Eladta és után nézzük meg hol van a képernyő közepén Morata és ki van mellette. Modric 2 centire tőle amikor indulnak aztán Morata góljánál Modric 1 egész fűsávot ment vissza összesen. Igen Tchoua eladta labdát igen az ő hibája de ki követte vissza Moratát az egész akcióban?
Én védeni szoktam, tegnap szar volt de nem olyan szar, hogy mindent rá kell verni.
2-ik gól 56:30-tól. Mindenki áll és bújkál. Vininek menne egy szar passz amibe belelépnek. Eladta és után nézzük meg hol van a képernyő közepén Morata és ki van mellette. Modric 2 centire tőle amikor indulnak aztán Morata góljánál Modric 1 egész fűsávot ment vissza összesen. Igen Tchoua eladta labdát igen az ő hibája de ki követte vissza Moratát az egész akcióban?
Én védeni szoktam, tegnap szar volt de nem olyan szar, hogy mindent rá kell verni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mondjuk az első gólnál Militao pont ugyanúgy hibáztatható. A második gólnál érdemes megnézni, ahogy Vini meg se próbál visszatámadni Tchou eladott labdája után, meg se próbál visszafutni, hanem konkrétan sétál és nézi, ahogy támadást indít a Milan. Aztán meg Militao, azért a második gólnál is végig 3-4 lépésre volt Leao-tól, nézte, ahogy fedezi a labdát, ahogy befordul és ellövi. Aztán Militao meg a 3. gólnál is szépen földbe állt.
Szóval Tchoumaneit én felmenteni nem szeretném, mert idén is kurva gyenge, de, azért Militao szerintem jóval szarabb volt nála (plusz ugye a végén a ziccert felverte a lelátóra).
Szóval Tchoumaneit én felmenteni nem szeretném, mert idén is kurva gyenge, de, azért Militao szerintem jóval szarabb volt nála (plusz ugye a végén a ziccert felverte a lelátóra).
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Pad'em
Kiserik felszólítására jöttem Előző két szezonban sem voltam megelégedve vele, de amit idén nyújt a kpn az nulla. Labdával teljes zsákutca, rombolni még csak-csak de sztem vele befürdünk.
Vinném hátra konstans a védelembe, Militao meg jobbra, nyáron meg meglátjuk.
Vinném hátra konstans a védelembe, Militao meg jobbra, nyáron meg meglátjuk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Hú öcsém, ez a mai... hányinger.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én vele és Camavingával kapcsolatba se érzem hogy hosszú távon nálunk maradnának. Eladással várnék még az új edzőig, neki mik az elképzelései és mit hoz ki a játékosokból.whitemadrid írta:Szerintem egy 0:4 után ne beszéljünk nagyon jó teljesítményéről 1 jatekosnal se.1madridista írta:
en viszont nem tudom mirol van szo...
tenyleg lecserelnenk rodrira? nemar
sokkal fiatalabb es mar most kepes nagyon jo teljesitmenyre (mostani clasico)...
Az a baj, hogy nem volt olcsó és kb ugyanazt hozza mint az első nap amikor ide került.
Egyhelyben toporog és minden második meccsen átlagos vagy aztán megsérul.
Nem.volt rossz scout szerintem egyszerűen nem lépett szintet pedig a percek és a környezet adott.
- whitemadrid
Szerintem egy 0:4 után ne beszéljünk nagyon jó teljesítményéről 1 jatekosnal se.1madridista írta:en viszont nem tudom mirol van szo...Mester77 írta: Mi ez a hülyeség, hogy átadólistára került?
Szerk
Bocs. Már látom
sokkal fiatalabb es mar most kepes nagyon jo teljesitmenyre (mostani clasico)...
Az a baj, hogy nem volt olcsó és kb ugyanazt hozza mint az első nap amikor ide került.
Egyhelyben toporog és minden második meccsen átlagos vagy aztán megsérul.
Nem.volt rossz scout szerintem egyszerűen nem lépett szintet pedig a percek és a környezet adott.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
en viszont nem tudom mirol van szo...Mester77 írta: Mi ez a hülyeség, hogy átadólistára került?
Szerk
Bocs. Már látom
- Mester77
Mi ez a hülyeség, hogy átadólistára került?
Szerk
Bocs. Már látom
Szerk
Bocs. Már látom
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Mert Mbappé sérült.Kerlon írta: Nem tűnik túl karakán embernek, de ennek ellenére ő a válogatott új cskja. Én bírom, ha formában van sokat ad, szóval remélem felpörög és ez még egy löketet adni neki.
Másik jelöltek Koundé meg Konaté volt.
Hatalmas dolog azért 24 évesen
Nem tűnik túl karakán embernek, de ennek ellenére ő a válogatott új cskja. Én bírom, ha formában van sokat ad, szóval remélem felpörög és ez még egy löketet adni neki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K