Egyebkent ez szerintem neki lehet az egyik erossege lehet, a tavaszi clasicon volt egy nagyon hasonlo labdaja viniciusnak csak azt belebombazta terstegenbe.Kerlon írta: Ritkán látni ilyen jó helyzet felismerést és tökéletes kivitelezést kapustól, de már lassan a mezőnyben is csoda egy jó ütem passz.
Andriy Lunin - 13
- Galacticos
Re: Andriy Lunin - 13
Ritkán látni ilyen jó helyzet felismerést és tökéletes kivitelezést kapustól, de már lassan a mezőnyben is csoda egy jó ütem passz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
3 bravurjara emlékszem. Köszi, hogy nem lett ez kinosabb.
Multkor gyenge volt, de most mentette a menthetőt.
Kék acél feje van, de mintha pár izom összehúzódott volna az idegtol az arcán, mikor felugras nélkül fejelt a 2 jomadar között a milanos.
Multkor gyenge volt, de most mentette a menthetőt.
Kék acél feje van, de mintha pár izom összehúzódott volna az idegtol az arcán, mikor felugras nélkül fejelt a 2 jomadar között a milanos.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyedül a lábbal való bizonytalansága, vaktában történő előre adásai nem tetszettek, de egyáltalán nem rajta ment el... támadásban voltunk töketlenek, az állandó lesről indulással, kapusba rúgással meg ötméteres mellé rúgásokkal, nem varrnám a nyakába egyáltalán. Ez a meccs az első félidőben ment el!
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnálom csórit. Tavaly lehezott egy félszezont bomba formában, aztán most meg a semmiből be van dobva egy Clásicóra, és mindenki csodát vár tőle
Egyik gól sem szárad az ő lelkén. TALÁN Courtoiban ott lett volna 1-2 bravúr, de nem fair hozzá hasonlítani. Thibaut top1, világklasszis kapus.
Remélem helyrejön Lunin önbizalma is, kelleni fog az elkövetkezendő hetekben.
Ja és mellékesen jegyzem meg, hogy odaát is a cserekapus védett, csak egyesek inkább őt lőtték állandóan telibe a háló helyett
Egyik gól sem szárad az ő lelkén. TALÁN Courtoiban ott lett volna 1-2 bravúr, de nem fair hozzá hasonlítani. Thibaut top1, világklasszis kapus.
Remélem helyrejön Lunin önbizalma is, kelleni fog az elkövetkezendő hetekben.
Ja és mellékesen jegyzem meg, hogy odaát is a cserekapus védett, csak egyesek inkább őt lőtték állandóan telibe a háló helyett
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat persze, nyilvan ra kell huzni a kapusra a vizes lepedot. Lunint elovenni a legkonnyebb, hiszen “Courtois megfogta volna!”ELSiete írta: Érdekes elemzés. Roncero szerint nagyon kijott a különbség Lunin és Thibaut között, szerinte Lunin 3 golban benne volt. Én is eszméletlenül esetlennek láttam, Yamal és Lewa egyik góljat is hárítani lehetett volna. A kirugasai és a gyakori tanacstalansaga a labdaval örjítő volt.
https://as.com/opinion/kylian-tu-mismo-n/?ssm=TW_CC
Merhetetlenul igazsagtalan ez az “elemzes”. A hibakat kicsit feljebb kell keresni.
Én csak az első gólban éreztem kevesebbet, a fejes kapufához ment, Yamal lövése a ficakba, az emelésnél meg jött ahogy jönni kell.
Utóbbinál mondjuk nézzétek meg LV produktumát, zseni volt. Kb.a gyertek rúgjatok gólt üzenete volt.
Utóbbinál mondjuk nézzétek meg LV produktumát, zseni volt. Kb.a gyertek rúgjatok gólt üzenete volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Courtois legalább 2-őt megfog ezekből de nem lehet a nyakába varrni, kiszolgáltatott helyzetben volt mindig, plusz meccsben sem volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Én csak gyámál gólját varrnám a nyakába. Nem volt az egy erős lövés, nem is befelé vette át, gyengébbik lábbal lőtte, konkrétan a feje fölött ment be, sima reflex védés kellett volna, hogy legyen.
Ettől függetlenül olyanokat elvárni tőle, hogy Körte szintjén védjen az nonszensz. Meg tavaly azért pont megmutatta, hogy, amikor több meccset kap egymás után, akkor nem egy rossz kapus. Konkrétan a világ egyik legjobbja volt tavaly, amire senki nem számított.
Ettől függetlenül olyanokat elvárni tőle, hogy Körte szintjén védjen az nonszensz. Meg tavaly azért pont megmutatta, hogy, amikor több meccset kap egymás után, akkor nem egy rossz kapus. Konkrétan a világ egyik legjobbja volt tavaly, amire senki nem számított.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Még ha fogja is, ha még most is játszanánk sem lőttünk volna gólt. Nem ezen múlt, sajnos. Tudtuk, hogy előbb, vagy utóbb talál egyet a Barca.Csabi írta:az elsőt sztem fogta volna. az meg kulcsfontosságú voltRealRaúl77 írta: Lehet a négyből 1-2-t fogott volna Courtois, de megnyerni ő sem tudta volna. Nem varrnék semmit Lunin nyakába, nem volt könnyű helyzetben.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Ez nem elemzés, ez egy faék szinten egyszerű szurkolói írás.ELSiete írta: Érdekes elemzés. Roncero szerint nagyon kijott a különbség Lunin és Thibaut között, szerinte Lunin 3 golban benne volt. Én is eszméletlenül esetlennek láttam, Yamal és Lewa egyik góljat is hárítani lehetett volna. A kirugasai és a gyakori tanacstalansaga a labdaval örjítő volt.
Mindkét Lewa gól jól volt helyezve, Yamal erősen és várakozás nélkül vágta rövidre, Rafinha tökéletesen emelt. Talán a második Lewa gól megakadályozására volt egy kis esély.
Más kapusokkal is 4 gól lett volna ebben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nekem is ez volt az első gondolatom rögtön a gól után, nem volt egy erős, pontos lövés.Csabi írta:az elsőt sztem fogta volna. az meg kulcsfontosságú voltRealRaúl77 írta: Lehet a négyből 1-2-t fogott volna Courtois, de megnyerni ő sem tudta volna. Nem varrnék semmit Lunin nyakába, nem volt könnyű helyzetben.
Ettől függetlenül én nem bántom, formán kívül beesni a Barca ellen nem könnyű feladat.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az elsőt sztem fogta volna. az meg kulcsfontosságú voltRealRaúl77 írta: Lehet a négyből 1-2-t fogott volna Courtois, de megnyerni ő sem tudta volna. Nem varrnék semmit Lunin nyakába, nem volt könnyű helyzetben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem lattam meg masik kapust, akire jatekszervezest biztak volna. Lehet erre gondolt Carlo, hogy meglepetessel keszultp.csabi1 írta: Nagyon gyenge volt.
Azok a kirúgások.
Mintha meglenne sértődve csak akkor nem értem minek maradt itt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Lehet a négyből 1-2-t fogott volna Courtois, de megnyerni ő sem tudta volna. Nem varrnék semmit Lunin nyakába, nem volt könnyű helyzetben.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Miért lenne megsértődve? Ennyit tud, ezért csere, mert ő a gyengébb kapus. Padról beugrott, rá egy szavunk nem lehet, nincs játékban, úgy meg nehéz csúcsformában védeni.p.csabi1 írta: Nagyon gyenge volt.
Azok a kirúgások.
- BlancoMark
Vagy kurva nehez amikor kapuskent forman kivul egyszer csak az El Clasicon talalod magad.p.csabi1 írta: Nagyon gyenge volt.
Azok a kirúgások.
Nagyon gyenge volt.
Azok a kirúgások.
Azok a kirúgások.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Érdekes elemzés. Roncero szerint nagyon kijott a különbség Lunin és Thibaut között, szerinte Lunin 3 golban benne volt. Én is eszméletlenül esetlennek láttam, Yamal és Lewa egyik góljat is hárítani lehetett volna. A kirugasai és a gyakori tanacstalansaga a labdaval örjítő volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Miért lenne jó apróért eladni? Ha marad 2030-ig megvan a csere kapus és nem kell vele foglalkozni. Az kellemetlenebb hogy a kanyarban sincs semmi fiatal aki lehetne a következő kezdő.