FIFA
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: FIFA
uj fifat megvette mar valaki?
37€ert lattam egy holland oldalon, annyiert meg lehet erdemes is mert a 24el is mar csak modokkal jatszom, de ha jon egy frissites a jatekhoz mindig repairelni kell az egeszet, hogy mukodjenek a modok is, de amugy nyilvan 5 eurot se er az egesz
37€ert lattam egy holland oldalon, annyiert meg lehet erdemes is mert a 24el is mar csak modokkal jatszom, de ha jon egy frissites a jatekhoz mindig repairelni kell az egeszet, hogy mukodjenek a modok is, de amugy nyilvan 5 eurot se er az egesz
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Karrier módban nem sprintel az emberem. Xbox one
Miafasz?
Miafasz?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy mi haverokkal azota is megvesszuk minden evbe, de mi Pro Clubsozni szoktunk. Az a legszorakoztatobb jatekmod ever. Heti 1x nyomjuk 2-3 orat, szakadunk a rohogestol es elvezzuk az egeszet. Plusz homeolas miatt felesbe meg lehet venni massal a jatekot, igy csak felarat fizetsz (15-20k).
Ultimate teamezni kb az elso 2 honapba szoktam kicsit, aztan altalaban annyira atmenne kockulasba hogy fejlodni tudj, hogy abbahagyom. En is evolutionoket nyomtam amugy united jatekosokkal, az tenyleg jopofa.
Ultimate teamezni kb az elso 2 honapba szoktam kicsit, aztan altalaban annyira atmenne kockulasba hogy fejlodni tudj, hogy abbahagyom. En is evolutionoket nyomtam amugy united jatekosokkal, az tenyleg jopofa.
Azért azzal jó tisztában lenni, hogy a script mellett az is nagyon fontos, hogy milyen messze vagy a szervertől. Azt hiszem ide a legközelebbi szerver németországban van. A profik általában rajta ülnek egy szerveren.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ingyenes lett a játék gamepassban júniusban és az utolsó hónapban minden kártyát hozzádvágnak, játszhatsz a legjobb játékosokkal, ami elég fun, csak maga a játék nyomorék, de nagyon...Caraway írta:Es 10+ eve visszatersz jatszani es sirni miatta.ferni írta: A játék egy fos, scriptelt szar ami ide-oda segít.
A kapusoknál nyúl bele a legjobban, egyszer olyat véd hogy az fizikailag lehetetlen, utána meg mindent beenged.
10+ éve ugyanaz megy.
Nevetséges.
Hát nem szeretem, mikor olyan dologban kérdőjeleznek meg, amihez tényleg értek és nem csak okoskodok róla....De ferni ezt mindenévben legalább egyszer leírod tudjuk ;)
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
De ferni ezt mindenévben legalább egyszer leírod tudjuk ;)
Én is játszottam veled anno. Emlékszem ám
Én is játszottam veled anno. Emlékszem ám
halálomig madridista leszek
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem is van egy fiatal kollégám (23 eves),aki minden évben elmondja,hogy ez az idei aztan nagyon jo jatek lesz. Megveszi a játékot (30-40k), meg elso 1-2 honapban elver 100-120kt packokra,hogy novemberig levonja a következtetést,hogy ez egy szar,es csak idegileg kikeszul. Minden egyes évben
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Es 10+ eve visszatersz jatszani es sirni miatta.ferni írta: A játék egy fos, scriptelt szar ami ide-oda segít.
A kapusoknál nyúl bele a legjobban, egyszer olyat véd hogy az fizikailag lehetetlen, utána meg mindent beenged.
10+ éve ugyanaz megy.
Nevetséges.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ugyanez az eFootball. A Konami tokeletesen atvette az EA formulat.
Hiaba jatszol orrba-szajba, ha nem hasznalod ki a jatekmotor hibait, akkor eselyed sincs. Kedvencem vagy 10 eve az volt, amikor mindenki magas es eros jatekosokkal jatszott es talan Palombo volt az egyik legnagyobb vadallat. Nem veletlen, hogy Ben Yedder is ekkora gyilkologep lett a jatekban, mert a felepitese es az ertekei kihasznaljak a motort.
Az eFootballban most ugyanez van, ha van egy Vieirad, melle egy Gullittal, akkor a jatek gyakorlatilag helyetted vedekezik.
Az EA legalabb mar nem is titkolja, hogy a gameplay nem szempont, mert mar hozza se nyul Egy gambling szimulator az egesz, amiben grindolni kell minden okorseget.
Hiaba jatszol orrba-szajba, ha nem hasznalod ki a jatekmotor hibait, akkor eselyed sincs. Kedvencem vagy 10 eve az volt, amikor mindenki magas es eros jatekosokkal jatszott es talan Palombo volt az egyik legnagyobb vadallat. Nem veletlen, hogy Ben Yedder is ekkora gyilkologep lett a jatekban, mert a felepitese es az ertekei kihasznaljak a motort.
Az eFootballban most ugyanez van, ha van egy Vieirad, melle egy Gullittal, akkor a jatek gyakorlatilag helyetted vedekezik.
Az EA legalabb mar nem is titkolja, hogy a gameplay nem szempont, mert mar hozza se nyul Egy gambling szimulator az egesz, amiben grindolni kell minden okorseget.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Carloball in a nutshellferni írta: De mikor finomítgatod a taktikát, meg vannak a jó játékosaid, minden működik és fasza, jól megy a játék, majd egyszer csak a csapatod nem mozdul semerre, egy helyben áll, elfelejtenek focizni és amit eddig összeraktál megy a kukába, mert csak.... És ez megy azóta is, nincs egy konzisztens játékmenet, egyszer ilyen a játék, egyszer olyan.
.
Ez nem önfényezés, tényleg tehetséges FIFA játékos voltam.
Online vitézkedtem főleg, de ha nem akarok túlozni top10 játékos simán voltam az országban, ha nézünk minden konzolt és partiban tudtam lenni bárkivel.
Egyszerűen beleuntam, hogy bármennyi időt ölsz bele a játék nem megjutalmaz érte és konzisztensen egyre jobb tudsz lenni, hanem folyamat megszivat inkább.
Jöttek az új konzolok is, nem érdekelt már emiatt, hogy vegyek egy PS4et azt pár évre abbahagytam a Fifát itt.
És leülök játszani a mai napig és ugyanaz a foshalmaz megy egy kis cukormázzal leöntve.
Online vitézkedtem főleg, de ha nem akarok túlozni top10 játékos simán voltam az országban, ha nézünk minden konzolt és partiban tudtam lenni bárkivel.
Egyszerűen beleuntam, hogy bármennyi időt ölsz bele a játék nem megjutalmaz érte és konzisztensen egyre jobb tudsz lenni, hanem folyamat megszivat inkább.
Jöttek az új konzolok is, nem érdekelt már emiatt, hogy vegyek egy PS4et azt pár évre abbahagytam a Fifát itt.
És leülök játszani a mai napig és ugyanaz a foshalmaz megy egy kis cukormázzal leöntve.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megtiszteltetés egy ekkora olimpiai szakértővel és fifa bajnokkal egy fórumon szerepelni.
Öcsém, rmcf öntömjénezése semmi volt ehhez képest.
Öcsém, rmcf öntömjénezése semmi volt ehhez képest.
Nem illik.
FIFA 12ben kezdtem el magyar szinten az elitben játszani, meg se kellett vennem a FIFA 13at, mert megnyertem a játékot kövi évreGalacticos írta:Nem feltetlen ertek ezzel egyet. Akkor aki nyilvan a profikat mondom de annyira jo hogy tobb wlt lehoz veretlenul ott mondjuk 50meccs alatt nincs ellene script? Ott nincs olyan kapus ellene akinek nem tud golt loni sehogyse?ferni írta: A játék egy fos, scriptelt szar ami ide-oda segít.
10+ éve ugyanaz megy.
Nevetséges.
Nem azt mondom hogy en sosem tapasztaltam azt hogy ugy ereztem hogy csinalhatok akarmit akkor se fogok golt loni, de az nem veletlen hogy a mai napig vannak olyanok wlben hogy kiall egy sima gold vagy egy silver csapattal es romma ver, akkor nala nincs script kategoriakkal szarabb jatekosoknal?
És játszottam egészen a FIFA 14ig.
PSen vitézkedtem online főleg.
Magyar online versenyeket nyertem az akkori legjobbak ellen.
Olyanokkal voltam partiban meg néha meg is vettem, akit utána pl leigazolt a Fradi esportolónak.
Pont ezelőtt az esportolós boom előtt hagytam abba, simán elmehettem volna én is bohóckodni, ha folytatom.
128 fős online EUs ESL kupát nyertem, ami felső-alsó ágas volt, persze alulra csak a balfaszok estek le....
14ig én is ezt toltam, néztem folyamat a youtubeot mi az OP, hogy kell játszani stb stb, máshogy ezt nem lehet.
De mikor finomítgatod a taktikát, meg vannak a jó játékosaid, minden működik és fasza, jól megy a játék, majd egyszer csak a csapatod nem mozdul semerre, egy helyben áll, elfelejtenek focizni és amit eddig összeraktál megy a kukába, mert csak.... És ez megy azóta is, nincs egy konzisztens játékmenet, egyszer ilyen a játék, egyszer olyan.
Ahogy írták is alattam a profik attól profik, hogy kihasználják a játékban aktuális OP dolgokat illetve próbálják kivenni a játékból a randomitást. Ilyen játékstílust is játszanak és ettől tudják kontrollálni jobban a játékban történő faszságokat.
Meg szépek ezek, hogy folyamat 20-0ba zár, csak azt se felejtsd el, hogy itt a játék elején meg közben is millió forintnyi összegeket adnak az Esport orgok a játékosoknak, hogy azonnal a legjobb játékosokkal tudjanak játszani, míg a mezei paraszt persze, hogy kikap a profitól akinek még szintekkel jobb csapata is van.
Én még klub csapatokkal versenyeztem, egyenlőek voltak a feltételek, akkor kezdtek végleg átszivárogni a verseny az Ultimate Teamben, mikor abbahagytam, de már akkor se tetszett ez, hogy nem egyenlőek a feltételek.
Én is bucira vertem anno bronz csapattal is embereket, vicces volt meg kell hagyni
Szóval ha le akarok ülni egy olyan játékkal játszani casual szinten, ami egy esport cím papíron, ne nyúljon már bele a játék könyörgöm.
Hát nem vagyok vak, itt a 99es csapatom, ő bejön valami szakadék 93as csapattal azt az előbb brilliánsan játszó csapatom nem tud egy egyenest passzolni meg egy fordulnak, mint egy csuklós busz, övéi meg száguldanak a pályán, tökéletes passzok, minden lövés gól...
Legszomorúbb, hogy ebben semmit se fejlődött ez a játék az elmúlt 10 évben, sőt...
És folyamat látszik, hogy játékmotor nem tud mit kezdeni ezekkel a végtelenségig felboostolt lapokkal, mert nem erre lett kitalálva, azért is van ennyi faszság.
Általában a játék első pár hónapjában egész jó a játék, aztán utána fixen gatya.
Ha profi szinten akarsz játszani az egy full-time munka, persze hogy megverik azokat, akik csak leülnek játszani.
Ezek a profik napi szinten annyi órát beleölnek el se hiszed.
Borkai fiából is így lett fifás esportoló
- RealMadridFanatic
És? Nem erről írtam. Én is tudok nyerni, többnyire elite divisionben játszom amikor épp játszom, WL-t meg 11 winnél abbahagyom, de ha feszülnék 14-16 lenne (ez most nyilván nem menőzés, mert abszolút hidegen hagy egy játék, de valamivel az átlag felett teljesítek valószínűleg).Tehat ha eleg jo vagy akkor a scriptektol fuggetlenul is tudsz nyerni.
Ettől még kevésbé élvezetes a játék, ha belenyúl a script/DDA, akár nekem kedvez, akár az ellenfélnek. Ráadásul a cél nem az, hogy kompetitívebb legyen a játék, hanem a felhasználó felhergelése, hogy vegye ész nélkül a store packeket. Az egész EA egy hányás, ahogy van, de a fő baj nyilván a közösséggel van, akik évről évre ugyanúgy veszik a gyenge játékot és "szemet hunynak" a sok botrányos hiba fölött.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Offline teljesen élvezhető a játék,Pes meg ufl kanyarba sincs. Online elengedtem úgy 3 éve. Toxic az egész közeg meg a gameplay.
Az fix,hogy kevés munkát ölnek bele évente de valamennyicskét azért mindig fejlődik a game. Néha kivesznek ezt azt és berakják egy résszel később más néven mintha feltalálták volna a spanyol viaszt de amíg veszik a pakkokat szarásig addig maga a játék nem fog ennél többet fejlődni mert nem érdekük,hogy offline nyomjuk.
Az fix,hogy kevés munkát ölnek bele évente de valamennyicskét azért mindig fejlődik a game. Néha kivesznek ezt azt és berakják egy résszel később más néven mintha feltalálták volna a spanyol viaszt de amíg veszik a pakkokat szarásig addig maga a játék nem fog ennél többet fejlődni mert nem érdekük,hogy offline nyomjuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Tehat ha eleg jo vagy akkor a scriptektol fuggetlenul is tudsz nyerni.
- RealMadridFanatic
Nem ertem a felvetest sem ezzel. Nyilvan azert lesz pro valaki, mert kiemelkedo es kb csak ezzel foglalkozik. Ott is van script, csak melle ismer es kepes alkalmazni minden szar mechanizmust a jatekban, nyilvan tobbnyire osszever egy profi egy normal jatekost, script ide vagy oda.
Ettol meg a mezei felhasznaloknal rohadt irritalo tud lenni. Mondjuk en is alig jatszok mar Fifat, elvezhetetlen fos a jatek maga, illetve mar annyi promo van, hogy a komoly lapok is eleg gyorsan elavulnak.
Ettol meg a mezei felhasznaloknal rohadt irritalo tud lenni. Mondjuk en is alig jatszok mar Fifat, elvezhetetlen fos a jatek maga, illetve mar annyi promo van, hogy a komoly lapok is eleg gyorsan elavulnak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha már csapatok, idén masszívan a legszórakoztatóbb az Evolutions volt.
Tots óta csak a magyar evo csapatommal játszok.
Elég volt division 3ra és kétszer 11 winre wl-ben
Kezdő:
https://imgur.com/a/ogFHXPR
Orban Vili is tudna 99 lenni ha lenne időm rá.
Cserék:
https://imgur.com/a/sK0C5E9
25-ben ha megveszem csak ezt fogom nyomni.
Tots óta csak a magyar evo csapatommal játszok.
Elég volt division 3ra és kétszer 11 winre wl-ben
Kezdő:
https://imgur.com/a/ogFHXPR
Orban Vili is tudna 99 lenni ha lenne időm rá.
Cserék:
https://imgur.com/a/sK0C5E9
25-ben ha megveszem csak ezt fogom nyomni.