Nagyon is megéri. A filmek is nagyon jók, de a könyvek teljesen más élményt nyújtanak. Én előbb olvastam a könyveket (akkor még nem volt meg a film) és ettől még később ugyanúgy élveztem a filmeket is.Kercsó írta: Régen volt már téma, de aki éli a Setét torony sorozat világát, ajánljatok hasonló regény sorozatot
ha már 4x láttam a Gyűrűk Ura + Hobbit filmeket, megéri elolvasni könyvben?
Könyvek
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Re: Könyvek
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
Ha szereted a filmeket, a konyveket imadni fogod. Nekem egyik sem csuszott soha sajnos, a konyveknek nekiugrottam vagy negyszer.
Altalaban akik csipik a Setet tornyot, szeretik Darren Shan sorozatait is, vannak amik nem 13 eveseknek szolnak es eleg darkosak. Vagy a Justin Cronin-fele Szabadulas trilogia.
Altalaban akik csipik a Setet tornyot, szeretik Darren Shan sorozatait is, vannak amik nem 13 eveseknek szolnak es eleg darkosak. Vagy a Justin Cronin-fele Szabadulas trilogia.
Második felére: meg, persze.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Régen volt már téma, de aki éli a Setét torony sorozat világát, ajánljatok hasonló regény sorozatot
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
ezt nem-nek vettem azért köszönöm
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ne hagyjátok magatokat becsapni, ez egy nyilvánvaló Goldstein trükk!!!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
neki megvan, őt keresdmagnus666 írta: Madridom mindenre megoldást tudó népe!
Nincs meg valakinek Soros György-A pénz alkímiája című könyve amitől hajlandó jutányos áron megválni, vagy ismer valaki olyan weboldalt ahol pdf-ben megtalálhatóak régi könyvek?
A libri oldalán ugyan megtaláltam és bármennyire is szeretek olvasni, de 70 ezer forintot nem adnék ki könyvért.
köszönöm.
-
Madridom mindenre megoldást tudó népe!
Nincs meg valakinek Soros György-A pénz alkímiája című könyve amitől hajlandó jutányos áron megválni, vagy ismer valaki olyan weboldalt ahol pdf-ben megtalálhatóak régi könyvek?
A libri oldalán ugyan megtaláltam és bármennyire is szeretek olvasni, de 70 ezer forintot nem adnék ki könyvért.
köszönöm.
köszönöm.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Phil Knight - A Nike sztorisander írta: Tudnátok ajánlani olyan könyvet ami vállalkozás témákkal foglalkozik, akár lehet olyan is ami mondjuk bemutatja az elejétől a végéig akár több kötetben is. Bármi érdekel igazából csak valami olyan kellene ami tényleg hasznos, az olyan könyveket szeretném elkerülni amikor nagyon általánosítanak meg azokat akik egy könyv irásábol akarnak egy kis pénzt csinálni maguknak aztán nagy vonalakba beszélnek témákról.
Bár nem feltétlenül tanító jellegű könyv, inkább csak olvasmányos sztori, de azért lehet belőle tanulni is szerintem, és kifejezetten jól van megirva.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Brad Stone - Minden eladósander írta: Tudnátok ajánlani olyan könyvet ami vállalkozás témákkal foglalkozik, akár lehet olyan is ami mondjuk bemutatja az elejétől a végéig akár több kötetben is. Bármi érdekel igazából csak valami olyan kellene ami tényleg hasznos, az olyan könyveket szeretném elkerülni amikor nagyon általánosítanak meg azokat akik egy könyv irásábol akarnak egy kis pénzt csinálni maguknak aztán nagy vonalakba beszélnek témákról.
Amazonrol meg jeff bezosrol. szerintem kurvajo könyv és sok ember aki vállalkozást akar kezdeni tanulhat belőle.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Tudnátok ajánlani olyan könyvet ami vállalkozás témákkal foglalkozik, akár lehet olyan is ami mondjuk bemutatja az elejétől a végéig akár több kötetben is. Bármi érdekel igazából csak valami olyan kellene ami tényleg hasznos, az olyan könyveket szeretném elkerülni amikor nagyon általánosítanak meg azokat akik egy könyv irásábol akarnak egy kis pénzt csinálni maguknak aztán nagy vonalakba beszélnek témákról.
- mocsok
Faust írta: Meg is lepodtem, hogy egy ilyen stramm, magas, izmos, jo kiallasu es intelligens sracnak miert van szuksege ilyen temaju konyvre.
Ja hat nekem is kene, csak en nem szeretek olvasni.
Én iszok ha szarul vagyok.
Meg is lepodtem, hogy egy ilyen stramm, magas, izmos, jo kiallasu es intelligens sracnak miert van szuksege ilyen temaju konyvre.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Tate jezusom… legalja a csavo.
Ha vezetoi pozicioba lepett akkor az “Ego az ellenseg”
Cimu konyvet ajanlom.
Nekem tetszett. Nagyon jo okfejtesek vannak benne.
Ha vezetoi pozicioba lepett akkor az “Ego az ellenseg”
Cimu konyvet ajanlom.
Nekem tetszett. Nagyon jo okfejtesek vannak benne.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vagy plasztikai műtét kupon, esetleg csak simán alkohol, hogy ne fájjon annyira.mocsok írta: Koszikoszi.
Nem nekem lenne, egy friss kolléganő nemrég lépett vezetői pozícióban és neki szerettem volna.
De akkor lehet veszek neki kondiberletet.
btw a tate podcast neki is jót tesz, helyreteszi szépen
thereisonly1ronaldo
- mocsok
Koszikoszi.
Nem nekem lenne, egy kolléganő nemrég lépett vezetői pozícióban és neki szerettem volna.
Nem nekem lenne, egy kolléganő nemrég lépett vezetői pozícióban és neki szerettem volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mocsok 2024. május 7., kedd 21:21-kor.
Kettlebellezzetek, 3x45 perc, veged. Irgalmatlan jo.magnus666 írta: De a legjobb a proteingazdag diéta, heti 4x1.5 óra terem, fél év múlva nem is fogsz emlékezni erre a kommentedre.
-
ha ilyen tartalmakra vágysz akkor egyébként Tate tényleg nem rossz-ne mostanit keress, jelenleg mindenhez is ért, hanem pár évvel ezelőttieket.mocsok írta: Sziasztok!
Tudtok ajánlani könyvet az onbizalomrol, magabiztossagrol, ezeknek építéséről, működéséről?
Nyilván teljesen jó az is, ha nem csak erről szól, de foglalkozik ezekkel a témákkal is.
komolyabb hangvételű tartalom meg a Valuetainment yt csatorna.
De a legjobb a proteingazdag diéta, heti 4x1.5 óra terem, fél év múlva nem is fogsz emlékezni erre a kommentedre.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ajjaj mi lesz így
még jó, hogy sok embernek megvan az iq, hogy értse vagy ne értse a poénokat
még jó, hogy sok embernek megvan az iq, hogy értse vagy ne értse a poénokat
thereisonly1ronaldo